Tasmagazarlar'da Erzurumluya Lokma Ikrami

Tasmagazalar esnafi Erzurumlulara ve Erzurum’a gelen misafirler için Tasmagazalar Safiler Camii ve Tarihi Sabakhane çesmesi önünde lokma döktü.

Tasmagazarlar'da Erzurumluya Lokma Ikrami
Büyüksehir Belediyesi Ibrahim Erkal Kültür Merkezi Müdürü Ergun Engin ile Tasmagazalar’ini Koruma ve Yasatma Dernegi tarafindan organize edilen lokma ikrami, vatandaslardan tam not aldi.

Teravih namazi sonrasi yapilan lokma ikramina vatandaslar ilgi gösterdi.

Lokma ikrami sirasinda da Gazelhan Nurullah Mete ilahiler ve gazeller seslendirdi. Yakutiye Ilçe Müftüsü Selim Sahin hocada dua etti.

Dernek Baskani Hakan Tazegül, tasmagazalar esnafi olarak her mevsim çesitli etkinlikler yapacaklarini ve böylece çarsiyi canli tutmaya çalisacaklarini söyledi.



Ayrica çesitli kampanyalar ve hediye çekilislerinin de yapilacaginin müjdesini de veren Baskan Tazegül, sunlari söyledi:

‘Hem sehrimize, hem çarsimiza hem de avm’ lerimize yerli ve yabanci misafirlerimizi alis-veris yapmak üzere bekliyoruz.

Ayrica bayrama 5 gün kala iftardan sonra da saat 20.00 ila 22.00 arasi Tasmagazalar olarak hizmet verme karari aldik. Çarsimiz belirttigimiz saatler arasinda da açik olacak.

Bayramdan sonra da çarsimiz sabah 09.00’dan itibaren saat 20.00’ye kadar esnafimiz dükkanini kapamayacak.

Amacimiz Erzurumluya, yerli ve yabanci misafirlerimize hizmet etmektir.

Lokma ikramina onlarda katildi

Bizleri, Erzurum Büyüksehir Belediyesi Ibrahim Erkal Dadas Kültür Ve Sanat Merkezi Müdürü Ergün Ergin, Büyüksehir Belediyesi Zabita Daire Baskani Suat Engin, Erzurum Girisimciler Kadin Kollari Baskani Zekiye Çomakli, Büyük Birlik Partisi Millet Vekili Aday Adayi Prf Dr. Safak Ertan Çomakli, MHP Yakutiye Ilçe Baskani Sinan Demir, ,MHP millet vekili adayi Prof. Dr. Muhammet Hanifi Macit, Il Kültür Turizm Müdürü Cemal Almaz, Yakutiye ilçe Müftüsü Selim Sahin, Gazelhan Nurullah Mete yalniz birakmadi.

Bizi yalniz birakmayan katilimcilara ve yogun ilgi gösteren halkimiza ve çarsimiz esnafina tesekkürler eder bol kazançlar bereketli günler dilerim.’
Kaynak: İHA