Tahmazoglu Esnafla Fikir Alisverisinde Bulundu

Göreve geldigi günden bu yana sayisiz projelere imza atan Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, ilçe halkinin konforu ve huzuru için imza attigi projelerle ilgili esnaf ziyaretlerini sürdürerek fikir alis verisinde bulunuyor.

Tahmazoglu Esnafla Fikir Alisverisinde Bulundu
Çesitli programlar ve düzenledigi esnaf ziyaretleriyle halkin arasinda yer almaya devam eden Baskan Mehmet Tahmazoglu ilçedeki esnaflari ziyaret ederek hayirli isler ve bereketli kazançlar diledi.

"Esnafimiz ile birlikte omuz omuza çalisiyoruz"

Vatandaslar ve esnaflar tarafindan sicak ve samimi bir sekilde karsilanan Baskan Mehmet Tahmazoglu, “Ilçemizin sosyal ve ekonomik hayatinda önemli bir rol oynayan esnaflarimizla sik sik bir araya gelerek sohbet ediyoruz. Sahinbey’i daha yasanilabilir bir ilçe haline getirmek için vatandasimizin ve esnafimizin fikirlerini önemsiyoruz. Vatandaslarimizin yapilan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Yaptigimiz hizmetleri esnaflarimizin, vatandaslarimizin taleplerini göz önünde bulundurarak gerçeklestiriyoruz. Daha modern ve güzel bir Sahinbey’de yasamak adina ortak akil anlayisiyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layik olan ilçemize hep birlikte katki sunuyoruz. Çalismalarimizi daha güzel bir Sahinbey için artirarak devam ettirecegiz” dedi.

Baskan Mehmet Tahmazoglu’nun ziyaretinden duyduklari memnuniyeti dile getiren esnaflar ise, “Belediye Baskanimizi isyerlerimizde görmek bizleri mutlu ediyor. Kendisiyle konusarak taleplerimizi iletme firsati buluyoruz. Baskanimizin hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine tesekkür ediyor, çalismalarinda basarilar diliyoruz” diye konustular.
Kaynak: İHA