Manavgat Halki Iftarlarda Bulusmaya Devam Ediyor

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi önünde her gün, büyük mahalleler Sarilar, Tasagil, Çolakli, Gündogdu, Evrenseki ve Ilica Mahallelerinde de belirlenen günlerde iftarlar vermeye devam ediyor.

Manavgat Halki Iftarlarda Bulusmaya Devam Ediyor
Manavgat Belediyesi, mübarek Ramazan Ayi içerisinde Atatürk Kültür Merkezi önünde kurdugu iftar çadirlari haricinde büyük mahallelerde de vatandaslari bir araya getirmeye devam ediyor. Manavgat Belediyesi’nin son olarak Sarilar, Tasagil, Çolakli, Gündogdu, Evrenseki ve Ilica Mahallelerinde kurdugu iftar sofralarinda 30 bin kisi orucunu açarken, vatandaslar böylesine anlamli ve güzel bir ayda bir araya gelmekten dolayi memnun olduklarini dile getirdi. Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, iftar çadirlarinda toplumun her kesimiyle bir arada olmaktan mutluluk duyduklarini belirtti.

Baskan Sükrü Sözen, “Her yil geleneksel hale getirdigimiz büyük mahallelerimizdeki iftarlarimizda on binlerce vatandasimizla bir araya gelerek paylasma duygusunu pekistiriyoruz. Ramazan ayi, sevgi ve hosgörü duygularinin yogun olarak yasandigi bir ay. Iftarimiza katilarak lokmamizi paylasan tüm halkimiza tesekkür ediyorum” dedi.

Manavgat Belediyesi’nin iftar çadirlari her gün merkezde AKM önünde ve 10 Nisan Pazartesi günü Side’de, 14 Nisan Cuma günü Kizilot’ta, 17 Nisan Pazartesi günü Oymapinar’da ve 18 Nisan Sali Günü Sarilar’da kurulacak.
Kaynak: İHA