Haliliye'de Üstyapi Çalismalari Ile Yollar Daha Konforlu

Haliliye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü tarafindan gece gündüz sürdürülen üstyapi çalismalariyla deforme olan kilitli beton parke taslari yeniden onariliyor.

Haliliye'de Üstyapi Çalismalari Ile Yollar Daha Konforlu
Fen Isleri Müdürlügü tarafindan ilçenin dört bir yaninda yürütülen üstyapi çalismalari devam ediyor. Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in talimatlariyla ilçe genelinde asfalt, kilitli beton parke döseme, yol yapim çalismalarini devam ettiren Fen Isleri Müdürlügü, deforme olan yollarda bakim ve onarim yapiyor. Ilçe genelinde yürüttügü yol açma çalismalariyla ulasim agini genisleten ekipler, merkez mahalleleri kilitli beton parke döseme çalismalariyla yeniliyor. Bu çerçevede çalismalarini periyodik olarak devam ettiren ekipler, Karsiyaka, Ahmet Yesevi ve Süleymaniye Mahallelerindeki yollari kilitli beton parke döseme çalismalariyla konforlu hale getiriyor. Üstyapi çalismalarini hummali bir sekilde sürdüren ekipler, bir yandan da sel nedeniyle deformelerin meydana geldigi mahallelerdeki kilitli beton parke taslarini yeniliyor. Kisa sürede üstyapi çalismalarini tamamlayan Fen Isleri Müdürlügü, tamamladiklari yeni yollari mahalle sakinlerinin hizmetine sunuyor.

Fen Isleri Müdürlügünden yapilan açiklamada ise ilçenin konforu ve refahi için üstyapi çalismalarinin mesai kavrami gözetmeden sürdürülecegi belirtildi.
Kaynak: İHA