Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt, Caferi Vatandaslarla Iftarda Bulustu

Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Hz. Hasan’in dogum gününde düzenlenen iftar yemeginde, Caferi vatandaslarla oruç açti. Baskan Bozkurt, “Hz. Hasan, sadece Peygamberimizin torunu olmasi ile degil akilla, sevgiyle kendini yüreklerimize kazimis bir kisi” dedi.

Esenyurt Belediye Baskani Bozkurt, Caferi Vatandaslarla Iftarda Bulustu
Esenyurt Belediye Baskani Kemal Deniz Bozkurt, Imam-i Hasan’in dogum günü dolayisi ile Nikah Sarayi’nda düzenlenen iftar programinda Caferi vatandaslarla bir araya geldi. Programa; Türkiye Caferiler Lideri Selahattin Özgündüz, Caferi Âlemler Baskani Seyit Seccad Karakus, Imam Hasan Camii Dernek Baskani Feyzullah Talayhan, CHP Esenyurt Ilçe Baskani Hüseyin Ergin katildi.

Kur’an-i Kerim tilaveti ile baslayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açildi.

Iftar programinda konusma yapan Baskan Bozkurt, “Bugün, çok önemli bir gün. Sevgili Peygamberimizin torunu, aklin, cesaretin ve inandigi yolda hayatini ortaya koyarcasina mücadele eden Hz. Ali’nin oglu Hz. Hasan’in dogum günü. Dogum gününde onu anmak, onu hatirlamak, onun bize biraktiklarini kavramak için buradayiz. Allah tuttugumuz oruçlari kabul etsin. Birligimiz beraberliginiz bozulmasin” diye konustu.

Kaynak: İHA