Baskan Kaplan 'Türk Polis Teskilati Türk Milleti'nin Gözbebegidir'

Koçarli Belediye Baskani Nedim Kaplan, Türk Polis Teskilatinin 178. kurulus yil dönümü ve 10 Nisan Polis Haftasi dolayisiyla kutlama mesaji yayinladi.

Baskan Kaplan 'Türk Polis Teskilati Türk Milleti'nin Gözbebegidir'
Baskan Kaplan mesajinda, Türk Polis Teskilati’nin Türk Milleti’nin gözbebegi oldugunu, gösterdikleri özveri ile hiçbir fedakarliktan kaçinmayarak Türk Milleti’nin huzur ve güvenligini sagladiklarini ifade ederek, “Kuruldugu günden bugüne kadar Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlügünü halkimizin can ve mal güvenligini saglamak, huzur ve asayisi temin etmek, suç islemesini önlemek, suçlulari adalete teslim etmek gibi önemli görevleri basariyla yerine getiren Polis Teskilatimiz, her zaman bizim gurur kaynagimiz olmustur. Fedakarca hizmet veren polis teskilatimiz, milletimizin kendisine olan güveni ve sevgisini arkasina alarak, takdire sayan basarilar elde etmektedir” dedi.



Çagdas bir devlet için hayati öneme sahip temel ilkelerin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teskilati’nin çok önemli bir rolü olduguna da dikkat çeken Baskan Nedim Kaplan, “Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk polisimiz, görevini her zaman fedakarca yapmis, gerektiginde canini hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmis, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmistir. Demokrasisi ve ekonomisi güçlü bir Türkiye Yüzyilinda Emniyet Teskilatimiz da daha güçlü bir sekilde görevlerini icra etmektedirler. Bu duygu ve düsünceler ile vatan topraklarimizin dört bir yaninda büyük özveri ile çalisan, milletimizin huzuru ve güvenligi için canlarini ortaya koymaktan çekinmeyen Türk Polis Teskilatimizin 178’nci kurulus yil dönümünü ve 10 Nisan Polis haftasini kutlar, sehit olan tüm kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize minnet, onlarin yakinlarina ve halen görev basinda bulunan polislerimize de sükranlarimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA