Arnavutköy'de Silahli Kavga Kameraya Yansidi

Arnavutköy’de yasanan alacak verecek tartismasinda iki taraf da silahina sarilinca ortalik karisti. Olayda kendi silahindan çikan kursunlarla yaralanan bir kisi hastaneye kaldirildi. O anlar güvenlik kameralarina yansidi.

Arnavutköy'de Silahli Kavga Kameraya Yansidi
Olay, gece saat 23.30 siralarinda Arnavutköy Karlibayir Mahallesi Gürsoy Sokak’ta gerçeklesti. Iddiaya göre Emre Can D. ile Ramazan A. geçmisten gelen alacak verecek nedeniyle tartisti. Bir süre sonra Emre Can D., telefonda tartistigi Ramazan A.’nin evine gitti. Tartisma büyüyünce iki taraf da silahina sarildi. Kavgaya Ramazan A.’nin yakinlari da karisti. Yasanan arbede sirasinda Emre Can D., kendi silahindan çikan kursunlarla yaralandi. O anlar kameralara yansidi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yeri ve çevresinde genis güvenlik önlemi alirken, yarali Emre Can D. ambulans ile Sultangazi Haseki Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi. Polis ekipleri tarafindan olaya karisan Ramazan A. Ve Hüseyin A. gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. Ekiplerin olayla alakali inceleme ve çalismasi devam ediyor.
Kaynak: İHA