AK Partili Güngör; '14 Mayis'ta Türkiye Yüzyili'nin Insasi Için Irademizi Gösterecegiz'

AK Parti Denizli Il Baskani Yücel Güngör, 28. Dönem Milletvekilligi ve Cumhurbaskanligi seçimi günü için “14 Mayis’ta Türkiye yüzyilinin insasi için irademizi gösterecegiz. Milletimiz Cumhurbaskanimizi Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye yüzyilinin insasi için gerekeni yapacaktir” dedi.

AK Partili Güngör; '14 Mayis'ta Türkiye Yüzyili'nin Insasi Için Irademizi Gösterecegiz'


Hazine ve Maliye Bakani Dr. Nureddin Nebati Denizli’yi ziyaret etti. Bir dizi programin ardindan Bakan Nebati AK Parti Denizli Il Baskanligini ziyaret etti. AK Parti Il Baskanliginda gerçeklesen teskilat bulusmasina Ak Parti Denizli milletvekilleri, Cahit Özkan, Sahin Tin, Ahmet Yildiz, Nilgün Ök, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, AK Parti MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, il yönetimi, ilçe baskanlari ve teskilat üyeleri katildi.

Bakan Nebati, kiymetli yol arkadaslariyla bir araya geldigini belirterek, “Ülkemize önemli hizmetler ve vizyon projeler kazandirmayi sürdürecek, milletimizin teveccühüne mazhar olmak için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.



Programla ilgili konusan AK Parti Il Baskani Yücel Güngör, Denizli ziyareti dolayisiyla Hazine ve Maliye Bakani Dr. Nureddin Nebati’ye tesekkür etti. Güngör, yaptigi açiklamada, “Bakanimiz Dr. Nureddin Nebati’nin Denizli ziyareti ile büyük bir memnuniyet duyduk. Bugün teskilat mensuplarimizin da katilimlariyla 14 Mayis’ta 13. Cumhurbaskani olarak Cumhurbaskanimizi yeniden seçecegimizin ahdini tazeledik. 14 Mayis’ta Türkiye yüzyilinin insasi için irademizi gösterecegiz. Milletimiz Cumhurbaskanimizi Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde Türkiye yüzyilinin insasi için gerekeni yapacaktir. AK Parti’miz, Türkiye’mizi üretimde, savunmada, sanayi de ve birçok alanda ciddi noktalara getirmistir. Bugün IHA’larimizla TOGG arabamizla, üretim alanlarimizla, halkimizin hayatini kolaylastiran, egitim, saglik ve alt yapi yatirimlari ve istihdam alanlari ile Türkiye gelisimin, vizyonun ve daha güçlü yarinlarin ülkesi oldu. Bizler halkimiza olan hizmetlerimizi üst seviyeye çikarmak için durmadan çalisiyoruz. Ben inaniyorum ki 14 Mayis’ta Türkiye yüzyilinin insasi için irademizi hep beraber gösterecegiz . Milletimizin destegi ile 13. Cumhurbaskani olarak Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i seçecegiz ve Cumhur Ittifakimiz mecliste fazlaligini elde edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA