AK Parti'li Baybatur'dan Zafer Sözü

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, milletvekili aday listesinin kesinlesmesinin ardindan açiklamada bulundu. Listede yer alan isimlerin her birinin degerli isimler oldugunu belirten Baybatur, “Cumhur Ittifaki olarak ‘Türkiye Yüzyili’ vizyonu ile 14 Mayis aksami Manisa’da büyük bir zafere imza atacagiz” dedi.

AK Parti'li Baybatur'dan Zafer Sözü


AK Parti’li Murat Baybatur, milletvekili listelerinin kesinlesmesinin ardindan bir basin açiklamasinda bulundu. Bütün alanlarda kurulmus olan yapilarin, anlayislarin ve paradigmalarin çöktügü, yeni seylerin ortaya çikmaya basladigi, dünyanin yeniden kuruldugu bir dönemde Türkiye’nin kritik bir seçime dogru gittigini ifade eden AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Var gücümüzle çalisarak 14 Mayis’ta Manisa’mizda tarih yazacagiz. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i kiymetli hemserilerimizin teveccühleriyle daha güçlü bir sekilde yeniden Cumhurbaskani seçecegiz” dedi.



14 Mayis’a giden yolda listede yer alan isimlerin her birinin degerli isimler oldugunu belirten Baybatur, 27’nci Dönem Manisa Milletvekilleri Ugur Aydemir, Ismail Bilen ve Semra Kaplan Kicvircik’a da milletvekili olarak bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayi tesekkür etti. Manisa AK Parti’de milletvekili aday adayligi için rekor sayida basvuru yapildigini da hatirlatan Baybatur, aday listenin belli olmasinin ardindan listede yer almayan tüm aday adaylarina, sürece verdikleri destek ve özverili çalismalarindan dolayi sükranlarini iletti. ‘Türkiye Yüzyili Vizyonu’yla tüm aday adaylari ve teskilat mensuplariyla el ele, gönül gönüle, bir ve beraber çalisacaklarini vurgulayan Baybatur, “Meydanlarin dilini iyi bilen, yirmi yillik siyasi bir tecrübeye sahip teskilat yapimiz var. Allah’in izni hemserilerimizin destek ve teveccühleriyle Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i ilk turda açik ara farkla seçtirerek, TBMM’de çok güçlü bir Cumhur Ittifaki grubu tesekkül ettirecegiz. 14 Mayis aksami Manisa’da büyük bir zafere imza atacagiz” dedi.

Kaynak: İHA