Siirt Uluslararasi EMITT Turizm Fuarina Hazir

Siirt Valiligi himayelerinde Siirt Belediyesi ve Kültür ve Turizm Il Müdürlügü, Uluslararasi EMITT fuari hazirliklarini tamamlayarak, bu yil iddiali bir konsepte ziyaretçilerin karsisina çikacak.

Siirt Uluslararasi EMITT Turizm Fuarina Hazir
Bu yil 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasinda Istanbul Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde yapilacak olan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuari (EMITT) hazirliklari tamamlandi. Her yil farkli dallarda ödüle layik görülen Siirt Valiligi standi, bu yil da tarihi Tiilo Isik Hadisesi konseptiyle ziyaretçilerin karsisina çikarak, Siirt’in tarihi, kültürel ve dogal güzelliklerinin yani sira yöresel ürünler de tanitilacak.

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibektasoglu, yurt içi ve yurt disindan yüz binlerce kisi tarafindan gezilecek fuarda, Siirt Belediyesi ile ortak yürütülen hazirlik çalismalarinin tamamlandigini ifade ederek, tüm vatandaslari fuara davet etti.

Dünyanin en önemli turizm fuarlarindan olan EMITT, turizm açisindan önemli bir organizasyon oldugunu kaydeden Vali Hacibektasoglu, “Turizm profesyonellerinin uluslararasi bulusma platformu olan Dogu Akdeniz Uluslararasi Turizm ve Seyahat Fuarinda, ilimizin tarihi, dogal ve kültürel degerleri ile birlikte marka ürünleri ve yöresel el sanatlarinin da tanitacagini, fuar süresince ilimizin el sanatlari sergisinde bu yil ‘Sal-Sapik’ kumasinin daha etkin bir sekilde yer verilecektir" diye konusu.

Tüm vatandaslari EMITT fuarina davet eden Vali Hacibektasoglu, bu yil daha renkli bir stantla ziyaretçileriyle bulusacaklarini sözlerine ekledi.

12-15 Nisan 2023 tarihleri arasinda her gün saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasinda ziyaretçilere açik olacak Siirt standi 4 nolu salonda yer alacaktir.
Kaynak: İHA