Siirt Belediyesi Yetim Çocuklari Iftarda Agirladi

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne bagli Hamiyet Merkezi, yetim çocuklari ve anneleri için iftar programi düzenledi.

Siirt Belediyesi Yetim Çocuklari Iftarda Agirladi
82 aile 182 çocuk için Siirt Ögretmenler evinde düzenlenen iftar programina; Siirt Belediyesi Baskan Yardimcilari Kadir Yildiz, Abdulmecit Ilhan, Murat Özekinci ve Belediye Baskan Danismani Sefik Erden katildi.

Siirt Valisi ve Belediye Baskan Vekili Osman Hacibestasoglu’nun talimatiyla Siirt Belediyesi baskan yardimcilari iftar programinda, çocuklar ve anneleri ile tek tek sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Kur’an-i Kerim tilavetinin ardindan bir konusma yapan Belediye Baskan Danismani Sefik Erden, Hamiyet Merkezinin düzenledigi iftar bulusmalarinda çok deger verdigi ve çok kiymetli olan çocuklarla bir araya gelmekten mutlu olduklarini söyledi.

Erden, “Çocuklarin gözlerindeki sevgi ve tebessümleri bizleri mutlu ediyor. Onlarin mutlulugu için var gücümüzle çalisiyoruz. Çocuklara aile sicakligini hissettirmek ve gelecegi emanet ettigimiz çocuklarimizi sevgi ve sefkat ile kucaklamaliyiz. Onlari en güzel sekilde hayata hazirlamaliyiz” dedi.

Iftar programi çocuklara çesitli hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.
Kaynak: İHA