Sevgilisinin Camdan Düserek Hayatini Kaybetmesi Sonucu Tutuklanan Süphelinin Ifadesine Ulasildi

Eskisehir’de bir apartmanin 2’nci katindan düserek hayatini kaybeden Zerin Kilinç’in ölümüyle ilgili baslatilan sorusturma çerçevesinde tutuklanan sevgilisi Yilmaz S.’nin ifadesinde, “Zerin’in kiskançlik krizlerine sinirlenerek bir anlik öfkeyle tehdit içerikli sözler söylemis olabilirim. Ben bu mesajlardan dolayi herhangi bir siddet uygulamadim” dedigi ögrenildi.

Sevgilisinin Camdan Düserek Hayatini Kaybetmesi Sonucu Tutuklanan Süphelinin Ifadesine Ulasildi
Geçtigimiz yil Haziran ayinda Emek Mahallesi’ndeki evinin camindan düserek hayatini kaybeden Zerin Kilinç’in ölümüyle ilgili baslatilan sorusturmada süpheli sifatiyla gözaltina alinan sevgilisi Yilmaz S., tutuklanarak cezaevine gönderilmisti. Maktul Zerin Kilinç’a tehdit mesajlari attigi tespit edilen Yilmaz S., ifadesinde “Bu tehditler anlik tartismalardan dolayi öfkeyle atilmis mesajlardir” dedi.



“Ben bu mesajlardan dolayi herhangi bir siddet uygulamadim”

Hakkindaki suçlamalari reddeden Yilmaz S, tehdit mesajlari hakkinda yaptigi savunmada, "Zerin beni telefonla ariyordu. Gereksiz kiskançlik krizleri vardi. Beni aldatiyorsun diye söylüyordu. Ben de bu duruma sinirlenerek bir anlik öfkeyle tehdit içerikli sözler söylemis olabilirim. Zerin’e tehdit içerikli mesajlarin gönderildigi zamanlar olaylardan bir iki ay öncesine aittir. Bu tehditler anlik tartismalardan dolayi öfkeyle atilmis mesajlardir. Ben bu mesajlardan dolayi herhangi bir siddet uygulamadim. Zerin bu konularda hassas bir insandir. Kendini savunan bir kadindi" ifadelerine yer verdi.

“Herhangi bir uyusturucu madde ticareti isi yapmadim”

Uyusturucu madde kullanimi ile ilgili iddialara da ifadesinde cevap veren Yilmaz S, "Kendim uyusturucu kullanmadim. Zerin’in de kullanmasina aracilik etmedim. Herhangi bir uyusturucu madde ticareti isi yapmadim. Zerin’in ailesi istemedigi için cenazesine katilamadim. Sonrasinda yasadigim duygulari bir kagida yazip eski iptal olan ehliyetimle birlikte Zerin’in mezarinin bas kismina ilistirmistim. Zerin’in ölümünde herhangi bir ilgim yoktur” dedi.



Tehdit mesajlari incelendi

Sevgilisiyle birlikte yasadigi 2’nci kattaki evinin camindan düserek hayatini kaybeden 36 yasindaki 1 çocuk annesi Zerin Kilinç’in ölümüyle ilgili baslatilan sorusturmada, Yilmaz S. ile aralarinda mesajlar Eskisehir Il Emniyet Müdürlügüne bagli Siber Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’nde detayli sekilde incelendi. Inceleme sonucunda süpheli Yilmaz S.’nin hayatini kaybeden Zerin Kilinç’a yönelik ölüm tehditi ve hakaret içerikli mesajlara ulasildi. Süpheli Yilmaz S.’nin, Zerin Kilinç’a attigi mesajlarda “Can çekistirecegim sana, sokakta, evde, kafede nerede göreyim kaç benden. Ben bugün senin canini alacagim. Bak simdi o aldatmanin cezasini çekeceksin. Ikinizde göreceksiniz. Sen haddini bilmeden ölmeyeceksin. Can çekistirecegim sana” dedigi ögrenildi.
Kaynak: İHA