Otomobil Ile Motosikletin Çarpmasi Güvenlik Kamerasina Yansidi

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpisti. Güvenlik kamerasina saniye saniye yansiyan kazada biri agir 2 kisi yaralandi.

Otomobil Ile Motosikletin Çarpmasi Güvenlik Kamerasina Yansidi
Kaza, Safranbolu ilçesi Camikebir Mahallesi Teksol Sokak üzerinde meydana geldi. Eski çarsi istikametinden Sakli cennet istikametine seyir halinde olan sürücü Z.Ö. idaresindeki 78 SG 598 plakali otomobil ile karsi istikametten gelen B.B.K. idaresindeki 78 ABJ 985 plakali motosiklet çarpisti.

Kazada motosiklet sürücüsü B.B.K ile yolcu olarak bulunan Y.G. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesine sevk edilen yaralilardan sürücü B.B.K.’nin durumunun agir oldugu, kafatasinda kiriklar oldugundan hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Güvenlik kamarasina yansiyan kazada, viraji dönen otomobille motosikletin çarpismasi bir evin güvenlik kamerasina da saniye saniye yansidi. Çarpismanin siddeti ile motosiklet sürücüsünün havaya firlayarak takla atarak yere düsme anlari yer aliyor. Bir baska motosiklet sürücüsü de kaza sonrasi yerde yatan yaralilarin yardimina kosmasi da güvenlik kamerasina yansidi.
Kaynak: İHA