Lapseki'de AK Parti'den 'Istisare Ve Degerlendirme' Toplantisi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, AK Parti Lapseki Ilçe Baskanliginca ’Istisare ve Degerlendirme’ toplantisi düzenlendi.

Lapseki'de AK Parti'den 'Istisare Ve Degerlendirme' Toplantisi
Lapseki Belediyesi Sahil Sosyal Tesisleri’nde gerçeklesen toplantiya Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz, AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Namik Ergin, AK Parti Ilçe Kadin Kollari Baskani Aynur Okutucu, AK Parti Ilçe Gençlik Kollari Baskani Birol Günal, geçmis dönem Çardak Belediye Baskani Basri Ulas, geçmis dönem Umurbey Belediye Baskani Sami Yavas, kurucu üyeler, geçmis dönem kadin kollari baskanlari, geçmis dönem gençlik kollari baskanlari ve partililer katildi.

Toplantinin açilis konusmasini yapan AK Parti Lapseki Ilçe Baskani Namik Ergin, "AK Parti Ilçe Teskilati olarak, önceki dönemlerde ilçe teskilatimizda görev yapmis abilerimiz, ablalarimiz ile bir araya gelelim hasbi yal edelim onlarin fikirlerini, görüs ve önerilerini alalim istedik. Önümüzde 14 Mayis Cumhurbaskanligi ve 28. dönem milletvekilligi seçimi var. Bu süreç içerisinde özellikle teskilatlarimizda görev almis sizlerin tecrübelerini bizlerle paylasmasi fikirleri ve düsüncelerini bizlerle paylasmasi ve bugün burada hayir duayla beraber startimizi verip insallah 14 Mayis aksami da hayir duayla birlikte bu seçimin finalini yapmis oluruz. Allah’in izniyle yani biz bugün burada sizleri dinlemek istiyoruz. 14 Mayis’ta hep birlikte Türkiye Yeni Yüzyilina” dedi.



Lapseki Belediye Baskani Eyüp Yilmaz ise, "Partimizin bugüne gelmesinde bizlerin bu kadar rahat siyaset yapmasinda emegi olan dava arkadaslarim hepinizden Allah razi olsun. Sizlerin sayesinde bu ülke bugün her ne kadar birilerinin elestirmesine ragmen son 20 yilda neler yapildigini görmek istemeyenler elbette ki görmeyecekler. Ama bizler çok sey görüyoruz yapilan ve yapilamaz denip, hayal denilen seylerin yapildigini bizler görüyoruz. Bu davaya hep birlikte sahip çikmaya çalisacagiz. Bu ülkede bugün milli bir yerli otomobil yapilmissa, bir ay içerisinde Karadenizdeki dogal gaz sahile verilecekse, Ak Denizdeki petrol aramalari bunlari görmeyecek miyiz ama bazilari bunlari görmüyor iste” diye konustu.

Kaynak: İHA