Kagithaneli Çocuklar Ramazan'i Çok Güzel Hatirlayacak

Kagithane Belediyesi’nin geleneksel Ramazan etkinlikleri mahalle ve sokaklarda devam ediyor. Kagithaneli çocuklarin 11 ayin sultani Ramazan’i güzel hatirlamalari için düzenlenen etkinliklerde renkli görüntüler ortaya çikti.

Kagithaneli Çocuklar Ramazan'i Çok Güzel Hatirlayacak
Kagithane Belediyesi, Ramazan ayi dolayisiyla çocuklar için düzenledigi eglenceli etkinlikleri sokaklara tasidi. ’Ramazan Paylasmaktir’ sloganiyla Ramazan etkinliklerine baslayan Kagithane Belediyesi çocuklari da unutmadi. Her gün farkli bir mahallede 16.00-18.00 saatleri arasi çocuklar için yarismalar ve gösteriler düzenleniyor. Çocuklar ayrica Nasredddin Hoca, Keloglan, Hacivat-Karagöz tiplemeleriyle de eglenceli vakit geçiriyor. Kagithaneli çocuklar büyüdüklerinde etkinlikler sayesinde Ramazan’i güzel hatirlayacak. Çocuklar için Ramazan etkinlikleri sadece mahallelerle sinirli kalmadi. Kagithane Belediyesi, Merkez Mahallesi Meydani’nda her aksam iftardan sonra çocuklara özel etkinlikler düzenliyor. Etkinlikler bayrama kadar devam edecek.

Kagithane Belediyesi tarafindan Malatya’nin Battalgazi ilçesinde her aksam bin kisiye yemek dagitilmak üzere iftar çadiri kuruldu. Depremin vurdugu ilçede yaralar sarilirken, depremzede vatandaslar Ramazanin manevi havasini iftar çadirinda hissediyor. Deprem bölgesindeki çocuklar da unutulmadi. Kagithane Belediyesi, iftar çadirinin kuruldugu alanda çocuklar için her aksam Ramazan etkinlikleri düzenleniyor.
Kaynak: İHA