Izmit'in Muhtarlari Iftarda Bir Araya Geldi

Izmit Belediyesi, mahalle muhtarlarini Dernekler Yerleskesi’ndeki iftar programinda agirladi. Programda konusan Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, “Halkimizin deprem bölgesine göndermek istedigi yardimlari koordine eden tüm muhtarlarimiza tesekkür ediyorum. Allah hepinizden razi olsun” dedi.

Izmit'in Muhtarlari Iftarda Bir Araya Geldi
Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet, Izmit’te görev yapan muhtarlari Dernekler Yerleskesi’nde konuk etti. Iftar yemegine katilan muhtarlara tesekkür eden Baskan Hürriyet, 6 Subat’ta meydana gelen ve 11 ilde yikima neden olan depremlerin ardindan bölge halkinin acilarini paylasan ve yaralarin sarilmasina katkida bulunan muhtarlara tesekkür belgesi verdi.

“’Sizi en iyi biz anlariz’ derken bu cümleyi bosuna söylememistik”

Iftar yemegi sonrasi konusan Baskan Hürriyet, “Her Ramazan ayinda oldugu gibi siz degerli muhtarlar ve esleriniz ile geleneksellesen iftarimizi yapmak istedik. Birlikteligin, paylasmanin, ayni sofrada bulusmanin ne kadar degerli ve kiymetli oldugunu hepimiz biliyoruz. Bugün de soframizi sizlerle paylastik. Paylastigimiz güzellikler ve iyilikler yillar sonra hatirlaniyor. Davetimize esleriniz ile icabet ettiginiz için tesekkür ediyorum. 6 Subat’ta meydana gelen ve Tüm Türkiye’yi yaralayan deprem felaketlerinde binlerce insanimizi kaybettik. Depremi yasayan bir kent olarak ‘Sizi en iyi biz anlariz’ derken bu cümleyi bosuna söylememistik. Halkimiz deprem bölgesine yardim gönderebilmek için kenetlendi. Muhtarlarimiz da yardimlarin hizlica koordine edilmesi ve gönderilebilmesi için ofislerini açtilar. Bu dayanisma Izmit halki adina önemliydi” dedi.

Öte yandan, yapimi tamamlanan Ambarci Tepebasi Cami’nin Kadir Gecesi’nde açilisinin yapilacagi Baskan Hürriyet tarafindan açiklandi.
Kaynak: İHA