Istanbul'da Kasap Dükkanina Kursun Yagdirdilar

Istanbul’da kimligi belirsiz motosikletli sahislar, kovaladiklari gencin sigindigi kasap dükkanina mermi yagdirarak kaçti. Olay sonrasi yaralanan olmazken polis ekiplerinin süphelileri yakalama çalismalari devam ediyor.

Istanbul'da Kasap Dükkanina Kursun Yagdirdilar


Olay, saat 16.00 siralarinda Battalgazi Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, kimligi belirsiz motosikletli sahislar ile bir genç arasinda bilinmeyen bir nedenle kovalamaca yasandi. Cadde üzerinde bulunan kasap dükkanina siginan genci silah ile vurmak isteyen süpheliler, dükkana defalarca ates etti. Sahislar motosikletleri ile kayiplara karisirken genç ise dükkandan çikarak kaçti. Kasap dükkaninin cam kapisi paramparça olurken olayda ölen ya da yaralanan olmadi. Ihbar üzerine dükkana polis ekipleri sevk edildi. Olay Yeri Inceleme ekipleri ise kasap dükkanina gelerek çalisma yapti. Emniyet güçlerinin süphelileri yakalama çalismalari devam ediyor.

"Kursunlar havada uçusunca hepimiz yere yattik"

Olayla ilgili konusan dükkan sahibinin kizi Emine Karadag, "Biz içeride oturuyorduk. Annem, müsterimiz ile ilgileniyordu. O sirada biri kosarak içeri girdi. Onun içeri girmesiyle disaridan motosiklet ile gelen iki kisi silahla ates etmeye basladi.

Kursunlar havada uçusunca hepimiz yere yattik. Kalktigimizda içeri giren çocuk kaçmisti. Motosikletliler de dahil. Bizden hiç kimse yaralanmadi. Daha sonra polis ekiplerini aradik ve bekledik" dedi.

Kaynak: İHA