Istanbul Caddesi'ne Motosiklet Girisi Yasak

Düzce Belediyesi Zabita Müdürlügü ekipleri, motorlu tasitlarin girisinin yasak oldugu Istanbul Caddesi üzerinde denetim yapti. Il Emniyet Müdürlügü ekipleri ile birlikte yürütülen denetimlerde evrak kontrolü yapilan tasit sürücülerine uyari ve cezai yaptirim uygulandi.

Istanbul Caddesi'ne Motosiklet Girisi Yasak
Düzce Belediyesi sehri merkezinin muhtelif noktalarinda özellikle yaya trafigini engelleyecek durumlara karsi denetim çalismalarini sürdürüyor. Il Emniyet Müdürlügü ekipleri ile is birligi halinde yürütülen denetimler yalnizca yaya trafigine açik olan Istanbul Caddesi üzerinde motorlu araç kullananlara evrak kontrolü yapilarak yasak alan içinde motorlu tasit kullanmaktan uyarida bulunuldu. Caddeye motorlu tasit girmemesi konusundaki yönetmelige birden fazla kez aykiri davranan araç sürücülerine ise cezai islem uygulandi.

Zabita Müdürlügü ekipleri, cadde üzerinde belirli periyotlarla denetimlerin devam edecegini aktararak “Emniyet ekiplerimizle birlikte yürüttügümüz denetimlerde Istanbul Caddesi üzerindeki yaya trafigine tehlike olusturacak unsurlari ortadan kaldiriyoruz. Bugünkü denetimlerimizde 12 motor kullanicisinin evraklarini kontrol ederek yasak alanda motorlu araç kullanimindan uyari ve islem yaptik. Caddeye motorlu araçlarin girisi ile ilgili tüm detaylar ilgili yönetmelikte yer aliyor, saatleri bellidir. Bu saatler disinda yasak alanda araç kullanan vatandaslarimiz ne yazik ki cezai yaptirim ile karsilasacaklar. Istanbul Caddesi’nde özellikle motor kullananlar tehlikeli sürüs bir yana yayalarin da hareketini kisitliyor. Bu konuda bir kez daha uyarmakta fayda var. Serbest saatler disinda Istanbul Caddesi’ne her türlü motorlu aracin girisi yasaktir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA