EYT'lilerin Tazminati Için Kredi Çekilecek

Düzce Belediyesi Nisan ayi meclis toplantilarinin ikinci birlesiminde EYT ile emekli olan isçilerin kidem tazminatlari için kredi çekilmesi talebi de oybirligi ile kabul edildi.

EYT'lilerin Tazminati Için Kredi Çekilecek
Düzce Belediyesi Nisan ayi meclis ikinci toplantisi 27 gündem maddesinin görüsülmesi ile tamamlandi. Meclis baskan vekili Hüdaver Gösterisli’nin baskanliginda gerçeklestirilen toplantida EYT ile emekli olan personellerin kidem tazminatlari maddesi de oy birligi ile geçti.

Bir önceki toplantinin tutanak özetinin oylanmasi ile geçilen ikinci birlesiminin ilk maddesinde kredi talebi oy çoklugu ile meclisten geçerken, EYT ile emekli olan isçilerin kidem tazmainatlarina yönelik kredi talebi, ek ödenek konulmasi, Sosyal Yardim Isleri Müdürlügüne aktarma yapilmasi, bütçe içi isletmesi, hal teminat bedeli ve Aziziye Pazaryerinin tasinmasi maddeleri oy birligi ile kabul edildi.

Bir önceki toplantida 5 yillik imar komisyonuna havale edilen 3 gündem maddesinin de oy birligi ile kabul edildigi toplantinin son bölümünde imar komisyonuna havale edilen basta Doganli Muncurlu, Yesilçimen ve Musababa Köylerinin mücavir alan talepleri kabul edilirken, diger maddeler de meclis üyelerinin oylarina sunularak karara baglandi.
Kaynak: İHA