Easycep, Yenilenmis Cep Telefonlarinin Avantajlarini Reklam Filmiyle Anlatti

Yenilenmis elektronik ürün marketi EasyCep, baslattigi yeni reklam kampanyasiyla telefon pazarina sundugu ayricaliklari tanitti. Reklam filminde eski dönemlerde yasayan karakterler, EasyCep’in sundugu imkanlarla yenilenmis telefon alimlarindaki firsatlari kesfediyor.

Easycep, Yenilenmis Cep Telefonlarinin Avantajlarini Reklam Filmiyle Anlatti
Tüketiciye sundugu firsatlarla Türkiye’de yenilenmis telefon pazarinda önde gelen EasyCep’in yeni reklam kampanyasi, televizyon, radyo ve dijital platformlarda yayina girdi. Kampanyada, eski dönemlerde yasayan karakterler, yeni telefon alma ihtiyaci duyduklarinda yenilenmis telefon seçeneginin olmadigi, önceki döneme ait telefon alma deneyimlerini devam ettirme egilimindeler. Fakat tam bu noktada EasyCep’in yenilenmis telefon seçenegi ve avantajli dünyasiyla karsilasip “kafalari yeniliyorlar”.

“Yeni reklam kampanyamizda, yenilenmis telefon kullanimini artirarak tüketicilerin hayatina deger katmayi hedefliyoruz” diyen EasyCep Pazarlamadan Sorumlu Icra Kurulu Üyesi Samet Ensar Sari, “Türkiye’de yenilenmis telefon pazarinin öncüsü olmak gibi bir sorumlulukla yola çiktik. Simdiye dek sundugumuz faydalar, ulastigimiz müsteri kitlesi tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandi. Hizli büyümemizi, sundugumuz degerin kabul edilmesine borçluyuz. “Telefonu yenilemek için önce kafayi yenileyelim!” sloganiyla teknolojiyi ve çevre dostu bir yasam tarzini daha erisilebilir kilmak için, herkesi aliskanliklarini degistirmeye çagiriyoruz.” ifadelerini kullandi.

Tüketicilere telefonlarini degerinde satma imkani

Firma, yenilenmis telefon ve diger elektronik cihazlarda pesin fiyatina 12 taksitin yani sira, 12 ay da garanti de sunuyor. Öte yandan marka, tüketicileri evlerinden çikmadan, bulunduklari lokasyona göre kendi kapilarinda, eski cihazlarini güvenle satis imkaniyla tanistirdi. Bu yilin ocak ayinda BDDK düzenlemesiyle yeni cep telefonlarinda vade üst siniri, 12 bin liranin üzerindeki tutarlar için 3 ayla sinirlandirilmis, bu da yüksek enflasyon ile alim gücü zayiflayan tüketicilerin davranislarinda bir degisimin baslamasina yol açmisti.
Kaynak: İHA