Davetiye Saticilari Dügün Sezonundan Umutlu

Eskisehir’de davetiye saticilari, dügün sezonu öncesinde Kahramanmaras merkezli depremler nedeniyle isleri etkilenmesine ragmen sezonun güzel geçecegine inandiklarini söyledi.

Davetiye Saticilari Dügün Sezonundan Umutlu
Dügün sezonunun yaklasmasiyla birlikte davetiye saticilarinda hareketlilik basladi.

Isletmelerde çesit çesit davetiyeler raflardaki yerini aldi. Eskisehir’de dügün hazirliklari yapan vatandaslar davetiye bastirma telasina girerken, davetiye isi yapan isletmeciler vatandaslarin talebinden memnun oldugunu ancak fiyatlarin biraz yüksek oldugunu belirtti.

Isletmeciler, Kahramanmaras merkezli depremler nedeniyle islerin biraz etkilendigini ifade etse de yeni sezonda islerin güzel olacagini vurguladi.

Eskisehir’de 10 yildir davetiye isi yapan Ugur Kilitçi, dügün sezonu yaklasirken vatandaslarin davetiyelere talebi oldugunu belirterek, “Dügün sezonu yaklasirken isler iyi. Vatandaslarin davetiyelere talebi oluyor, ama fiyatlar insanlari biraz yoruyor. Davetiye son nokta olarak görülüyor. Eskilere nazaran davetiye yaptiranlar biraz düsük. Eskiden bin adet davetiye yaptiran su an 700-800 adet yaptiriyor. Davetiye sayilari düsüste. Belirli yerler illa ki bin tane, 2 bin tane yaptiriyor. Vatandaslar, daha çok evlenme dügünü için davetiye yaptiriyorlar. Sünnet dügünü için de yaptiriyorlar ama eskisi kadar ragbet yok” dedi.



“Sezonun güzel geçecegine inaniyoruz”

Birçok çesit davetiye tasarimi yaptiklarini söyleyen Ugur Kilitçi, “Dügün sezonu iyi basliyordu, deprem olunca durdu. Isin dogrusu deprem biraz isleri etkiledi ama umudumuz var. Insanlar evlilik hazirliklari yapiyor. 3-4 tane katalogumuz var. Davetiye çesidimiz bol. Seffaf davetiye, ekonomik davetiye ve dügün davetiye çesitlerimiz mevcut. Her bütçeye uygun davetiyelerimiz var. Onun haricinde kendi tasarimlarimiz da var. Onlari da kisiye özel yapiyoruz. Sezonun güzel geçecegine inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA