Büyüksehir'in 12 Yeni Otobüsü Görücüye Çikiyor

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi’nce daha konforlu ve güvenli ulasim için satin alinan yüksek kapasiteli 12 adet körüklü otobüsün yarin Cumhuriyet Meydani’nda görücüye çikacagini ifade etti.

Büyüksehir'in 12 Yeni Otobüsü Görücüye Çikiyor
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri’yi, her alanda oldugu gibi ulasim alaninda da daha iyi noktalara tasima hedefiyle projelerini hayata geçirmeyi sürdürüyor.

Baskan Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, ulasim filosuna 18 metre uzunlugunda 12 adet yeni körüklü otobüs ekleyen Büyüksehir Belediyesi’nin, yüksek kapasiteli, konforlu, engelli dostu otobüsleri Kayserililer’in begenisine sundugunu ifade etti.

Yeni otobüslerin yarin, Cumhuriyet Meydani’nda görücüye çikacagini vurgulayan Baskan Büyükkiliç, “Ulasimda hizmetlerimize hiz kesmeden devam ediyoruz. Tasima sistemimizin verimini sürekli arttirirken, ulasim filomuzu da genisletiyoruz. Yeni otobüslerimizle birlikte güçlenen ulasim filomuz sayesinde vatandaslarimiz daha rahat bir sekilde hizmet alabilecekler” diye konustu.

Kaynak: İHA