Baskan Çetin Iftarda Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Pursaklar Belediye Baskani Ertugrul Çetin, Pursaklar’a gelen depremzedelerle iftar programinda bir araya gelmeye devam ediyor.

Baskan Çetin Iftarda Depremzedelerle Bir Araya Geldi
Asrin felaketinin ardindan 11 ildeki depremzede vatandaslara yardimci olmak amaciyla belediyenin tüm imkânlarini deprem bölgelerine sevk eden Belediye Baskani Ertugrul Çetin, bölgede yaralari sarmak için çalismalarina devam ederken, Pursaklar’a gelen afetzedeleri de yalniz birakmiyor. Ilçedeki depremzede vatandaslarin her an yaninda olan, onlarin acil ihtiyaçlarini hiç vakit kaybetmeden Tebessüm Çarsisi araciligi ile karsilayan Baskan Çetin, iftar programlari ile afetzede vatandaslarla bir araya geliyor. Iftar programina depremzede vatandaslar basta olmak üzere Baskan Ertugrul Çetin, Ilçe Kaymakami Mehmet Yildiz, Ankara Il Müftü Yardimcisi Fazil Mutlu katildi.



‘‘Rabbim birligimizi, beraberligimizi ve kardesligimizi daim eylesin’’

Depremzede vatandaslarla sik sik bir araya gelmeye büyük önem verdigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, ‘‘Asrin felaketinin yasandigi 11 farkli ilimizden ilçemize gelen depremzede vatandaslarimizla iftar programlarinda bulusmaya devam ediyoruz. Ilçemize geldikleri ilk günden itibaren onlarin bütün ihtiyaçlariyla yakindan ilgilendik. Gün birlik olma, yaralari birlikte sarma günüdür. Bu zor günlerin üstesinden birlikte gelecegiz. Rabbim birligimizi, beraberligimizi ve kardesligimizi daim eylesin’’ dedi.

Kaynak: İHA