Arnavutköy Belediyesi Sehit Yakinlari Ve Gazileri Iftar Programinda Bulusturdu

Arnavutköy’de sehit yakinlari ve gaziler düzenlenen iftar programinda bulustu.

Arnavutköy Belediyesi Sehit Yakinlari Ve Gazileri Iftar Programinda Bulusturdu
“Geleneksel olarak düzenliyoruz, ayni sekilde Kirikhan’da da her aksam ayni sofralari kuruyoruz”

Düzenlenen iftar programinda konusan Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, “Allah kendilerinden razi olsun bu ülkenin varligi ve birligi için mücadele eden gazilerimiz ve sehit ailelerimizi agirladik bugün. Bu davetimizi her sene geleneksel olarak düzenli sekilde yapiyoruz bu sene yine yaptik kendileri de tesrif ettiler. Allah ülkemizi her türlü tehlikeden korusun ayrica dün aksam Filistinli kardeslerimizin ibadeti esnasinda yasadiklari zulme sahitlik olduk. Allah bu zulmü yapanlarin yanina birakmasin geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz. Arnavutköy’de oldugu gibi kardes mahallemiz Hatay Kirikhanda’da vatandaslarimiz her aksam iftar ve sahur programlarimiza katiliyorlar. Arnavutköy’ü orada da temsil etmeye devam ediyoruz ve o kardeslerimize de geçmis olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandi.

“Rabbim bu aciyi kimseye tattirmasin, Allah belediyemizden razi olsun”

Sirnak Uludere’de 2005 yilinda oglunu sehit veren Ibrahim Keskin, “Allah razi olsun. Arnavutköy Belediyesi 2018 yilinda geldigimizden beri bizi yalniz birakmadi. Bizlerin acilarini Rabbim baskalarina tattirmasin. Yavrum Sirnak Uludere’de sehit oldu, burada Edirnekapi sehitligine defin edildi” dedi.

Arnavutköy Belediyesi tarafindan dün aksam düzenlenen programa ilçede yasayan sehit aileleri, gaziler ve yakinlarinin yani sira Arnavutköy Kaymakam Vekili Istanbul Vali Yardimcisi Nail Anlar, Arnavutköy Belediye Baskani Ahmet Hasim Baltaci, siyasi parti temsilcileri, dernek ve sivil toplum örgütleri üyeleri de katildi.

Kaynak: İHA