Baskan Çolakbayrakdar, Iftarda Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, mahalle muhtarlari ve aileleriyle iftar programinda bir araya geldi.

Baskan Çolakbayrakdar, Iftarda Muhtarlarla Bir Araya Geldi


Kocasinan Belediyesi’nin ev sahipliginde Mimarsinan Pidecisinde düzenlenen iftar programina; Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in yani sira Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay ve Kocasinan mahalle muhtarlari ile aileleri katildi.

Baskan Çolakbayrakdar, iftar öncesi masalari tek tek dolasarak, muhtar ve aileleriyle sohbet etti. Kocasinan Belediyesi olarak vatandaslarin refah seviyesini yükseltmek ve Kocasinan’da yasamaktan mutlu olabilmeleri için gece gündüz demeden çalistiklarina dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar; “Rabbim, tutmus oldugumuz oruçlari kabul eylesin. Her gün farkli sosyal gruplarla birlikte oluyoruz. Ramazan dedigimiz zaman basi rahmet, ortasi magfiret sonu da kurtulus olarak adlandirilan bir zaman dilimidir. Biz bu zaman diliminin suan ortasindayiz. Insallah kurtulusa egenler olaraktan cennete girebilebilmek, kurtulanlardan olmak ve bayrama ulasmak en büyük niyetimizdir. Allah, birligimizi beraberligimizi her zaman daim kilsin. Bu zamana kadar oldugu gibi bundan sonrada isimizi en iyi sekilde, en ince detayina kadar yaparak Kocasinan’a ve Kayseri’ye deger katacagiz. Bu vesileyle mahalle sakinlerimizle belediyelerimiz arasinda köprü olusturan muhtarlarimiza tesekkür ediyorum.” ifadelerini kullandi.

Programdan dolayi Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür eden Kocasinan Kaymakami Ilhan Abay ise; “Her zaman vatandasin yaninda olan muhtarlarimizin özellikle deprem bölgesinde vermis olduklari desteklerden dolayi tüm Kocasinan muhtarlarina tesekkür ediyorum.” dedi.

Mahalle muhtarlari da Kocasinan Belediyesi’nin mahallelere yaptigi çalismalardan dolayi memnuniyetlerini ifade ederek, Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA