AK Parti Istanbul Milletvekili Adaylari Durgut Ve Aydin, Maltepe'de Cevizli Irtibat Bürosu Açilisina Katildi

AK Parti Istanbul milletvekili adaylari Müserref Pervin Tuba Durgut ve Zeynettin Aydin, Maltepe’de AK Parti Cevizli Irtibat Bürosu açilisina katildi.

AK Parti Istanbul Milletvekili Adaylari Durgut Ve Aydin, Maltepe'de Cevizli Irtibat Bürosu Açilisina Katildi


Seçim çalismalari çerçevesinde bugün Maltepeliler ile bulusan AK Parti Istanbul milletvekili adaylari Müserref Pervin Tuba Durgut ve Zeynettin Aydin, Maltepe’de AK Parti Cevizli Irtibat Bürosu açilisina katildi.

AK Parti Cevizli Mahalle Teskilati’na açilis için alana gelen milletvekili adaylari Durgut ve Aydin alkislarla karsiladi. Durgut ile Aydin ve beraberindekiler tarafindan ‘hayirli olsun’ dualari esliginde kurdelenin kesilmesiyle büronun açilisi gerçeklestirildi.



“Türkiye yüzyili için canla basla insallah çalismaya devam edecegiz”

AK Parti Istanbul milletvekili adayi Müserref Pervin Tuba Durgut, “Adim adim Istanbul mottosuyla ilçeden ilçeye, sokak sokak Istanbul’u dolasiyoruz. Her geçen gün halkin ilgisi, teveccühü, coskusu artiyor. Maltepe’de Türkiye yüzyili diyor. Bugün burada da irtibat büromuzu açtik. Türkiye yüzyili için canla basla insallah çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

AK Parti Istanbul milletvekili adayi Zeynettin Aydin, “Bugün yine bir irtibat büromuzu açmanin bahtiyarligini yasiyoruz. Cumhurbaskanimiz gece demeden gündüz demeden millet için mücadele ediyor. Bizlerde dava ve yol arkadaslari olarak Cumhurbaskanimizin bir miktar yükünü hafifletip, bir kez daha Cumhurbaskani seçerek, Türkiye yüzyilini hep birlikte insa etmenin mücadelesini veriyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA