AK Parti Il Baskani Ökten, Asker Ugurlamasina Katildi

AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten seçim çalismalari çerçevesinde, Bozdogan’in Yazi Kent Mahallesi’nde asker ugurlamasina katildi.

AK Parti Il Baskani Ökten, Asker Ugurlamasina Katildi


Sultanhisar’da Atça Boga Güresi organizasyonundan sonra Bozdogan ziyaretlerine geçen AK Parti Aydin Il Baskani Gökhan Ökten, vatani göreve giden gençleri Peygamber Ocagi’na ugurladi. Yazikent Mahallesi’nden vatani görevi için giden gençleri ugurlayan Baskan Ökten, “Gençlerimizi vatani görevlerine ugurluyoruz. Vatan görevi için gidecek kardeslerimize Allah’i sag salim dönmeyi, ailelerini kavusmayi nasip etsin” dedi.



Baskan Ökten, asker ugurlamasi sirasinda yaptigi konusmada, 69 bin yeni seçmenin oldugunu ve ilk oyum Tayyip’e slogani ile teskilatin genç nesile ulasmak için toplantilar düzenleyip sohbetler ettigini vurguladi. Türkiye kabugunu kirmis bir noktada alt yapisini tamamladigindan bahseden Ökten, “Sadece savunma, sanayi de degil pek çok ekonomik, ticari ve gençlerin önünü açabilecegimiz alanda çok güçlü projeler yapiliyor. Çok büyük islerde yapilacak” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA