'Muhalefetin Vahim Durumda Oldugunu 5 Yasindaki Çocuk Bile Farkinda'

AK Parti Aydin 28. Dönem Milletvekili Adayi Murat Gün’ün Efeler Ilçe Teskilati ile esnaf ziyaretinde bulundu. Toptan Gida Çarsisi’nda gerçeklestirilen ziyarette AK Parti’ye destek veren esnaflar, “Muhalefetin durumunun ne kadar vahim oldugunun bes yasindaki çocuk bile farkinda, istikrarin devami için Cumhurbaskanimizin yanindayiz” diye konustular.

'Muhalefetin Vahim Durumda Oldugunu 5 Yasindaki Çocuk Bile Farkinda'
AK Parti Aydin Milletvekili Adayi Murat Gün, AK Parti Efeler Ilçe Baskani Oguz Kendirlioglu ve AK Parti Efeler Kadin Kollari Ilçe Baskani Hümeyra Ege ile birlikte Efeler Ilçesi Toptan Gida Çarsisi Is Merkezi’nde esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi.

Ziyaret programina ilk olarak AK Parti Efeler Ilçe Baskanligi’nda baslayan Gün, burada biz bize konusmak yerine sahada vatandas ile birebir iletisim kurmanin her zaman daha etkili oldugunu kaydederek ziyaretlere agirlik verdigini söyledi.



Toptan Gida Çarsisi Is Merkezi’nde esnaflarin halini hatirini soran Gün, sorunlarini ileten vatandaslara, bu sorunlara çözümler üretmek için çok çalisacaklarini belirtti.

Ziyaret ettigi esnaflar Gün’e, “Milletvekilligine çok yakisiyorsunuz” diyerek yanit verdi. Gün’ün; “Millet Ittifaki’ni nasil buluyorsunuz, seçmene güven veriyor mu?“ sorusunu esnaflar; “Muhalefetin durumunun ne kadar vahim oldugunun bes yasindaki çocuk bile farkinda, istikrarin devami için Cumhurbaskanimizin yanindayiz, destegimiz sizinle” diyerek yanitladi.

Program ziyareti esnasinda seçim sürecine iliskin degerlendirmelerde bulunan Murat Gün, Milletvekili aday listesinde yedinci sirada olmasinin hiçbir önemi olmadigini, bütün amacinin ve çalismalarinin, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Mecliste iyi bir temsil gücü olusturmasi oldugunu belirtti.

Kaynak: İHA