Kilis'e Temizlik Arabasi Ve Malzeme Destegi

Kahramanmaras merkezli yasanan depremin ardindan nüfusu artan Kilis’e Birlesmis Milletler Kalkinma Programi (UNDP) çerçevesinde temizlik araci ve malzeme destegi sagladi.

Kilis'e Temizlik Arabasi Ve Malzeme Destegi
6 Subat Kahramanmaras merkezli yasanan depremlerin ardindan diger illere göre az yikim olan Kilis’te, nüfusun yüzde 40’lik artis olmasindan dolayi sehir merkezine görev yapmak amaciyla, UNDP çerçevesinde Birlesik Kralliktan temin ettigi yol süpürme araci, ve 110 çöp konteyneri, 200 hijyen kolisi Kilis Belediyesi önünde düzenlenen törenle Belediye Baskani Servet Ramazan’a teslim edildi.

Kilis Belediye Baskani Servet Ramazan yaptigi açiklamada, "Depremden sonraki nüfusumuzda yasanan yaklasik yüzde 40’lik artis sonrasinda sehrimizde yasayan herkes için saglikli ve insana yakisir yasam sartlari olusturmak amaciyla çalismalarimizi sürdürmeye devam ediyoruz. UNDP ile depremden öncesine dayanan yakin bir is birligimiz var. Depremden bu yana da tamami hibe olmak sartlariyla 1 yol süpürme araci, 110 çöp konteyneri ve 200 hijyen kolisini memleketimize kazandirdik. Atik yönetimimizi daha da gelistirecek ve sokaklarimizi herkes için temiz tutmaya ve saglikli hale getirmeye devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA