670 Kisiyle 67 Bin El Sikmak Için Sahaya Indiler

Zonguldak’in Eregli ilçesinde bir araya gelen AK Parti teskilatlari ile partinin belediye baskanlari "67 de 670 kisi ile 67 bin el sikma" adi verilen etkinlik gerçeklestirildi.

670 Kisiyle 67 Bin El Sikmak Için Sahaya Indiler
Zonguldak, ilçe ve beldelerinde bulunan AK Parti’nin teskilat baskanlari, tüm kademeler, belediye baskanlari, milletvekili adaylari, aday adaylari, il genel Meclis üyeleri Karadeniz Eregli’ye geldi. Programa katilan yüzlerce partili, seçim bürosu açilisinin ardindan sahil bandindaki Amfi Tiyatro’da toplandi.

Anfi tiyatroda yapilan basin açiklamasinda konusan Zonguldak Belediye Baskani Ömer Selim Alan, 14 Mayis’ta Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan için destek istedi. Alan yapigi açiklamada sunlari dile getirdi, “Gerçekten insanlarin tüylerini diken diken eden bir atmosferdeyiz. Öncelikle emegi geçen basta Il baskanimiz, ilçe baskanimiz ve tüm dava arkadaslarimiza sükranlarimi sunuyorum. 12 yildir bende AK davanin bir neferi olarak gayret gösteriyorum ama gerçekten ilk defa böyle bir atmosfer, ilk defa böyle bir seçim çalismasi, ilk defa böyle bir birlik beraberlik ve heyecanla karsi karsiyayim buda bizi çok mutlu ediyor. Partimizde 7 tane seçim geçirdim, buda insallah 8 olacak. Tabi ki bu seçim en önemlisi, bunu hepimiz biliyoruz. Biliyoruz ki hepimiz buradayiz. Zonguldak’in heryerin den köyünden, beldesinden, kadini, genci, meclis üyesi, genel meclisi, eskisi yenisi herkes burada, demek ki herkes olaya hakim. Sözlerimi çok fazla uzatmak istemiyorum. Gerçekten 14 Mayis’ta insallah hepimizin istedigi Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i balkon konusmasi yaparken seyretmek istiyoruz. Ben 14 mayisa kadar sizden ailenizi, sevdiklerinizi, çocuklarinizi, esinizi, dostunuzu az görmenizi, az uyumanizi, Cumhurbaskanimiza ve adaylarimiza destek olmanizi, oy istemenizi sizlerden rica ediyorum. Simdi sizlere burada soru sormak istiyorum 14 Mayis’a kadar durmak yok yola devam.”

Anfi tiyatroda yapilan basin açiklamasindan sonra Zonguldak belediye baskani Ömer Selim Alan ilçede bulunan esnaflari ziyaret ederek 14 mayis seçimleri için destek istedi.
Kaynak: İHA