Kagizman'da Feci Kaza

Kagizman’da tir altinda kalan 2 minik ögrenciden 1’si feci sekilde can verdi. Olay yerine gelen vatandaslar sinir krizleri geçirdi.

Kagizman'da Feci Kaza
Kaza; Kars’in Kagizman ilçesinde meydana geldi. Kagizman Dr. Mustafa Yalçin Ilkokulu’nda öglen tatilinde evlerine gitmek için çikan ögrencilerden 2’si o anda Hasan Araca Caddesi’nden geçmekte olan tirin altinda kaldi.

Çocuklarin tir altinda kaldigini gören vatandaslar, tiri durdurdu. Vatandaslar durumu saglik ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayida saglik ekibi sevk edilirken, tirin altinda kalan 1’inci sinif ögrencisi N.Y. feci sekilde hayatini kaybetti. 3’nci sinif ögrencisi S.T. ise saglik ekiplerince ilk tedavisi olay yerinde yapildi. Daha sonra ambulansa alinan çocuk Kagizman Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Burada tedavi altina alinan çocugun durumunun agir oldugu ögrenildi.

Öte yandan kazayi duyan çocuklarin aileleri hastaneye akin etti, gözyaslarinin sele döndügü hastanede, çocuklarin yakinlari sinir krizleri geçirdi. Kazaya karisan tir sürücüsünün ise kaza sonra olay yerinden kaçtigi ileri sürüldü.

Kaza ile ilgili tahkikat baslatilirken, vatandaslar cadde üzerinde gerekli önemlerin alinmasini istedi.
Kaynak: İHA