Güney Kore Devlet Baskani Yoon, Beyaz Saray'daki Aksam Yemeginde Sarki Söyledi

Güney Kore Devlet Baskani Yoon Suk Yeol, dün ABD Baskani Joe Biden ve First Lady Jill Biden tarafindan onuruna verilen aksam yemegi sirasinda Biden’in ricasi üzerine “American Pie” adli sarkiyi söyledi.

Güney Kore Devlet Baskani Yoon, Beyaz Saray'daki Aksam Yemeginde Sarki Söyledi
ABD Baskani Joe Biden ve First Lady Jill Biden, dün Beyaz Saray’da Güney Kore Devlet Baskani Yoon Suk Yeol ve esi Kim Keon Hee onuruna verdigi aksam yemeginde renkli anlar yasandi. Biden’in ricasi üzerine Yoon, “American Pie” adli sarkiyi söyledi.



Biden’in sahnede Yoon’a, “American Pie’in en sevdigin sarkilardan biri oldugunu biliyoruz” demesi üzerine Yoon, “Okuldayken en sevdigim sarkilardan biriydi” cevabina verdi. Biden ise, “O zaman bu sarkiyi senden duymak istiyoruz” ifadelerini kullandi. Biden’in ricasi sonrasi Beyaz Saray’da alkis sesleri yükselirken, Yoon mikrofonu eline aldi ve sarkiyi söylemeyi basladi.

Yaklasik 1 dakika sarkiyi söyleyen Yoon, ayakta alkislandi. Biden ise, Yoon’un performansi karsisinda saskinligini gizlemeyerek, "Sarki söyleyebildigin konusunda fikrim yoktu" dedi.

Biden, Yoon’un performansinin ardindan American Pie’in söz yazari Don McLean imzali akustik gitari hediye etti.
Kaynak: İHA