Baskan Atay, Aydin Tarim Fuari'nda Belediyenin Ürünlerini Tanitti

Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, Aydin Uluslararasi Tarim Gida ve Hayvancilik Fuari’nda Efeler Belediyesi’nin ilçede hayata geçirdigi tarim projelerini ve tarimsal ürünlerini tanitti.

Baskan Atay, Aydin Tarim Fuari'nda Belediyenin Ürünlerini Tanitti


Bu yil 10’uncusu düzenlenen Aydin Uluslararasi Tarim Gida ve Hayvancilik Fuari, TARIS Aydin Pamuk ve Yagli Tohumlar Satis Kooperatifi’nin depolarinda düzenlenen törenle kapilarini açti. Tarimsal uygulamalarda kullanilan yeni teknolojilerin sergilendigi, sektör temsilcilerinin is birligi ve gelecege yönelik ticari iliskiler kurmak için bir araya geldigi fuarda, Efeler Belediyesi’nin tanitim standi vatandaslarin yogun ilgi gördü. Baskan Mehmet Fatih Atay, standi ziyaret eden sektör temsilcileri ve vatandaslara belediyenin ürettigi tarimsal ürünleri takdim edip bilgi verdi. Efeler Belediyesi’nin tarim ürünleri ziyaretçiler tarafindan çok begenildi.

Baskan Atay, tanitimini yaptigi enginar, sevketibostan, kekik konserveleri, nar eksisi ile diger tarim ürünlerinin yalnizca kadin personelin istihdam edildigi Tarimsal Ürün Fabrikasi’nda seri olarak üretildigini söyledi.

Mevcut iki Efe Bakkal’da ürünlerin satisina devam ettiklerini belirten Baskan Atay, “Enginara özellikle önem veriyoruz. Bölgemizde üretilen enginar kalitesi bakimindan digerlerinden çok yüksek degere sahip. Efeler’in enginarini önce Türkiye sonra dünya pazarina sunmak istiyoruz ” dedi.



Her geçen yil Aydin’da köklü bir gelenek haline gelen tarim fuari 27-30 Nisan tarihleri arasinda vatandaslarin sektördeki yeniliklerden ve gelismelerden haberdar olmasi için ziyaret edilebilecek.
Kaynak: İHA