Altinova'da Marketler Denetlendi

Yalova Altinova’da faaliyet gösteren marketlerde, temel ihtiyaç malzemelerinin fiyati kontrol edildi, raf ve kasa fiyatlari karsilastirildi, fiyat denetimi yapildi.

Altinova'da Marketler Denetlendi
Altinova Belediyesi Zabita Amirligi’ne bagli ekipler, marketlerde sebze, meyve, temel gida ürünleri ile temizlik ürünleri basta olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinin fiyatlarini kontrol etti.

Altinova Belediyesi Zabita Amirligi’ne bagli ekipler, 6502 sayili Tüketicinin Korunmasi ile ilgili kanun çerçevesinde ilçede faaliyet gösteren marketlere giderek bir dizi denetimlerde bulundu. Reyonlari gezen ekipler; fiyat artislarindan, raf ve kasa fiyatlari arasindaki uyusmazliga, raf ömrü, ürün gramaji, irsaliye karsilastirmasi, tüketim tarihi ve diger kurallara uygunluk konularinda da ürünleri inceledi.

Altinova Belediyesi Zabita Amiri Ilker Gülbahar denetimlerin devam edecegini belirterek, “Vatandaslarimizdan özellikle aldigi ürünün son kullanma tarihine bakmasini rica ediyoruz. Raf ve kasadaki fiyatlari kontrol edilsin. Altinova Belediyesi Zabitasi olarak hem esnafimizin hem de tüketicilerimizin yararina olan denetimlerimiz belli araliklarla devam edecektir” diye konustu.

Kaynak: İHA