Depremzede Gençlerin Nikahi Giresun'da Kiyildi

Kahramanmaras merkezli depremlerin ardindan Giresun’a gelen genç çiftin nikahi Giresun’da kiyildi.

Depremzede Gençlerin Nikahi Giresun'da Kiyildi


Dügün hazirliklarini yaparken deprem nedeniyle dügünleri ertelenen Tugçe Çakir (21) ve Emre Aksu (23) Giresun’a geldi. Giresun’da yasamlarina devam eden genç çift, Giresun Belediyesi Nikah Memurluguna evlilik için basvuruda bulundu. Basvurunun olumlu sonuçlanmasinin ardindan çiftin nikâhi, Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu tarafindan kiyildi. Çiftin nikah sahitligini Baskan Senlikoglu’nun esi Meryem Senlikoglu, Emine Yurt ve Engin Öztürk yaparken, imzalarin atilmasinin ardindan evlilik cüzdani çiftlere teslim edildi.

Genç çiftin mutluluguna ortak olan Baskan Senlikoglu, depremzede vatandaslarin iyi ve kötü günlerinde yanlarinda olduklarini belirterek, “Rabbim hayirli ugurlu eylesin. Hayatin devam ettigini, normallestigini göstermesi bakimindan kiyilan nikâh anlamli. Depremde çok büyük acilar çekildi, ancak bu sekilde güzellikleriyle de hayat devam edecek. Sabir, olumsuzluga karsi kararlilikla mücadele edip, mücadele ruhunu yitirmemektir. Insallah bu nikâh, sabrimizin bir sembolü olur. Genç çiftimizi tebrik ediyor, mutluluklar diliyorum” dedi.



Tugçe Çakir ve Emre Aksu çiftinin Kahramanmaras’ta dügün için son hazirliklari yaparken depremin meydana gelmesiyle sürecin uzadigi, genç çiftin evliligin ardindan Giresun’da yasamaya devam edecegi ögrenildi.
Kaynak: İHA