Bakan Ersoy'un Esi Pervin Ersoy Abant'a Hayran Kaldi

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’un esi Pervin Ersoy, Bolu’nun doga harikasi Abant Gölü Milli Parki’na geldi. Pervin Ersoy, muhtesem dogaya hayran kalarak, "Gerçekten her mevsim ayri güzel, su tabiatin güzelligi bizi inanilmaz etkiledi" dedi.

Bakan Ersoy'un Esi Pervin Ersoy Abant'a Hayran Kaldi
Türkiye’nin doga harikalarindan biri olan Abant Gölü Milli Parki ziyaretçilerini agirlamaya devam ediyor. Sehir merkezine 35 kilometre uzaklikta bulunan ve ziyaretçilerine dogayla iç içe huzur dolu vakit geçirme imkani sunan Abant Gölü Milli Parki, Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy’un esi Pervin Ersoy’u agirladi. Bolu Il Kültür ve Turizm Müdürlügü’nün programi çerçevesinde çesitli temaslarda bulunmak üzere Abant’a gelen Pervin Ersoy, Abant’a hayran kaldi. Pervin Ersoy’a, Bolu Il Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doganay, Il Kültür ve Turizm Müdür Yardimcisi Fazil Karaduman eslik etti. Göl iskelesinde bol bol fotograf çekme imkani bulan Pervin Ersoy, bir çiftin evlilik teklifine de sahit oldu. Ersoy, genç çifte mutluluklar diledi.

Abant göl iskelesinden manzara karsisinda etkilendigini belirten Pervin Aksoy, "Bizler bugün rota hane ekibi olarak Bolu’dayiz, Abant Gölü’ne geldik. Gerçekten her mevsim ayri güzel Abant gölü. Bugün de çok etkilendik. Aslinda su anda çok fazla günes yok ama bulutlarin yansimasi, Abant gölünün bize getirdigi su tabiatin güzelligi bizi inanilmaz etkiledi. Çok mutluyuz. Defalarca Bolu’ya gelmisimdir. Burada olmaktan çok mutluyuz" diye konustu.

Bolu Il Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doganay tarafindan Pervin Ersoy’a Köroglu heykeli ve saat hediye edildi.
Kaynak: İHA