Sanko Sanat Galerisi'nde Kadin Temali Sergi

Ressam Güler Genç Erol’un, SANKO Sanat Galerisi’nde 7 Nisan 2023’te açtigi 12’nci kisisel resim sergisi devam ediyor.

Sanko Sanat Galerisi'nde Kadin Temali Sergi
Resimlerinde plastik degerleri ön planda tutup kompozisyonlari leke, doku ve renk üzerine kurdugunu belirten Güler Genç Erol, çalismalarinda en iyi bildigi varlik olan kadini konu aldigini söyledi.



Gaziantep’in karakter ve dokusal çesitliligi yönünden zengin bir sehir oldugunu anlatan Erol, “Bu sehirde sergi açmak gurur verici. Eserlerimi Gaziantepli sanatseverler ile bulusturan SANKO Sanat Galerisi’ne tesekkür ediyorum” dedi.

Erol’un 20 eserinin yer aldigi sergi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat 28 Nisan 2023’e kadar her gün 10.00-22.00 saatleri arasinda ziyaret edilebilecek.

Güler Genç Erol

Güler Genç Erol, 1994 Yilinda Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Egitim Fakültesi Resim Ana sanat Dali’ndan birincilikle mezun oldu. Yüksek lisans egitimini tamamladiktan sonra ayni üniversitede arastirma görevlisi, ardindan da ögretim görevlisi kadrosuna atandi.

Sanatçi, çocukluktan itibaren tekstil ve moda tasarimina olan ilgisine kayitsiz kalamayan ve “giyilebilir sanat” konsepti ile yola çikarak tekstil alaninda, sanatçi olan kardesi ile kendi markalarini olusturmustur.

Ulusal ve uluslararasi birçok etkinlikte yer alan sanatçi, akademik görevinin yani sira tekstil ve resim atölye çalismalarina da devam etmektedir.
Kaynak: İHA