Özel Basak Koleji'nde Ögrencilerin Gösterisi Takdir Topladi

Özel Basak Koleji Ana Kampüsünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla düzenlenen etkinlikler, sölen havasinda gerçeklestirildi.

Özel Basak Koleji'nde Ögrencilerin Gösterisi Takdir Topladi


Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Ilkokul Ögretmeni Mehmet Mustafa Çeliker’in günün anlam ve önemini anlatan konusmasinin ardindan 3.sinif ögrencileri 23 Nisan konulu siirlerini okudu. Gerçeklestirilen kutlama etkinliginde ayrica ilkokul ögrencileri hazirladiklari oratoryoyu sergilediler. Dans ögretmeni tarafindan koreografisi hazirlanan dans gösterileri de renkli görüntülere sahne oldu. 23 Nisan Resim Yarismasi ödülleri Kampüs Müdürü ve Ilkokul Resim Ögretmeni tarafindan takdim edildi. Müzik Ögretmeni koro sefi görevini ögrencilerine teslim ederek ögrencileriyle birlikte sarkilar söyledi.



Aydin Özel Basak Koleji ilkokul ve ortaokul ana kampüsünde bir araya gelen veliler, ögrenciler ve ögretmenler hazirlanan 23 Nisan töreni ve etkinliklerini ilgiyle izledi. Bayrak gösterisi ile bayram, kampüs binasinda sonlandi. Ardindan bando ve kortej yürüyüsü yapan ortaokul ögrencileri Aydin Tekstil Park’ta görsel bir sölene imza attilar. Velilerin ve halkinda katilimiyla 23 Nisan töreni bu yil da coskuyla kutlandi.
Kaynak: İHA