MHP Genel Sekreteri Büyükataman, 'Bu Milletin Iradesine Kimse Ipotek Koyamaz'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa’da 14 Mayis seçimlerine yönelik faaliyetler çerçevesinde Gürsu’da Seçim Iletisim Merkezi’nin (SIM) açilisini gerçeklestirdi. MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve 28’inci Dönem 1. bölge MHP Bursa milletvekili adayi Ismet Büyükataman, “14 Mayis’ta kendilerine usaklik yapacak bir parlamento olusumunu temin için her türlü gücünü seferber etmis vaziyetteler. Bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz” seklinde konustu.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, 'Bu Milletin Iradesine Kimse Ipotek Koyamaz'
Açilista konusan Büyükataman, “Bu seçim bundan önceki seçimlerden çok daha önemli ve hayati hale geldi. Türkiye üzerinde asirlardir hesap kitap yapan çevreler adeta 14 Mayis’i bir rövans gibi görüyorlar. Bu ülkeyi sahipsiz zannedenlere 14 Mayis’ta bu necip millet bu güne kadar oldugu gibi yine sandikta demokratik yollarla iradesine ipotek konulamayacagini bir kez daha gösterecek. Bu ülkede yasayan 85 milyon insan sanki kendi gelecegine karar verme melekesine sahip degilmis gibi bu seçimle alakadar olmayan kendilerine göre bir tablo olusturmak adina ne kadar Türkiye hasmi çevre varsa bu seçimlerle alakali yogun bir gayret ortaya koyuyorlar. Amerika Birlesik Devletleri basta olmak üzere akliniza gelen bütün hasimlar 14 Mayis’ta Recep Tayyip Erdogan’i alasagi edebilmenin hesaplari içerisindeler. Bu çevreler 14 Mayis’ta kendilerine usaklik yapacak bir parlamento olusumunu temin için her türlü gücünü seferber etmis vaziyetteler. Bu milletin iradesine kimse ipotek koyamaz. Biz bize yakisani bu güne kadar oldugu gibi yine birlikte yapacagiz. Kim bin yillik kardeslik hukukumuzu alevisin, sünnisin, dogulusun, batilisin diye dinamitlemeye çalisirsa çalissin bizler yine bu güne kadar oldugu gibi bu ülkede yasayan 85 milyon insani Cenab-i Allah’in yarattigi mukaddes gözüyle görerek hepsini bagrimiza basacagiz. Hepsiyle birlikte yol yürüyecegiz” seklinde konustu.

Gürsu SIM’in açilisina MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve 28’inci Dönem MHP Bursa 1. Bölge Milletvekili Adayi Ismet Büyükataman, Il Baskani M. Cihangir Kalkanci, 28’inci dönem MHP Bursa milletvekili adaylari, MHP il ve ilçe teskilatlari, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve çok sayida vatandas katilim gösterdi.
Kaynak: İHA