Kusadasi'nda Yol Çalismalari Devam Ediyor

Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekiplerin Cumhuriyet Mahallesi’nin 22 sokaginda sürdürdügü çalismalar sona erdi. Ekiplerin toplam 32 bin metrekarelik alanda gerçeklestirdigi alt ve üst yapi çalismalari, Toplum sokak ve baglanti yollari ile Minare Sokaga sicak asfalt dökülmesinin ardindan tamamlandi.

Kusadasi'nda Yol Çalismalari Devam Ediyor


Baskan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardindan kentin alt ve üst yapi sorunlarini kalici olarak çözüme kavusturmak amaciyla baslatilan yenileme çalismalar Türkmen, Ikiçesmelik, Camiatik, Hacifeyzullah ve Dag Mahallelerinin ardindan Cumhuriyet Mahallesi’nde sürdürülen çalismalar da sona erdi. Bölgede 22 sokagi ve yaklasik 5 aydir sürdürülen çalismalarda dogalgaz dagitim firmasi tarafindan dogal gaz hatti, Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) ekiplerince içme suyu hatti, iletisim firmasi ekipleri tarafindan da telefon ve internet altyapilari yenilenerek saglikli bir alt yapiya kavusturuldu.

Ilgili kurumlarca altyapisi yenilenen 32 bin metrekarelik alanda Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen asfalt, kilit parke ve kaldirim tasi çalismalari da tamamlandi. Çalismalar Ant Sokak’ta 4 bin metrekarelik sicak asfalt dökümü gerçeklestiren ekipler tarafindan son olarak 8 bin metrekareyi Toplum Sokak ve baglanti yollari ile Minare Sokaga sicak asfalt dökülerek bölgenin alt ve üst yapisi bütünüyle yenilenmis oldu.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, 7 gün 24 esasina göre sürdürülen çalismalarla kentin bir bölgesini daha yenilemis olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek “Cumhuriyet Mahallesi’nde yaklasik 5 aydir sürdürdügümüz yenileme çalismalarini tamamladik. Ilgili kurumlarla is birligi içerisinde gerçeklestirdigimiz çalismalarda gece-gündüz demeden mesai harcayan tüm ekiplere tesekkür ediyorum. Cumhuriyet Mahallesi dogalgaz ile birlikte yeni yollarina da kavustu. Alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarimiz kentin farkli noktalarinda devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA