Husumetli Ailelerin Kavgasinda Çatismanin Ortasinda Kalan Genç Hayatini Kaybetti

Tokat’ta agaç kesme meselesinden aralarinda husumet bulunan iki aile arasinda silahli kavga çikti. Çatismanin ortasinda kalan ve olayla ilgisi olmayan bir genç hayatini kaybetti.

Husumetli Ailelerin Kavgasinda Çatismanin Ortasinda Kalan Genç Hayatini Kaybetti
Edinilen bilgilere göre olay, Tokat’in Çat beldesinde meydana geldi. Uzun süredir agaç kesme olayindan dolayi aralarinda husumet bulunan iki aile arasinda çikan tartismada silahlar konustu.

O.Y. ve oglu M.Y. ile R.G. ve D.G. arasinda çikan tartisma sonucunda taraflar birbirine silahla ates etti. Olay aninda çatisma ortasinda kalan ve olayla ilgisi olmayan Yusuf Uzun (18) yaralandi. Iki aile arasinda ise H.Y. ve diger aileden R.G. ve D.G. yaralandi. Ilk müdahalenin ardindan yaralilar Gaziosmanpasa Üniversite Hastanesi ve Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Hastanede yapilan müdahalelere ragmen Yusuf Uzun (18) yasamini yitirdi. Uzun’un cenazesi Tokat Devlet Hastanesi morguna kaldirildi. Hastane önüne gelen yakinlari, Uzun’un ölüm haberini alinca feryat etti. Gaziosmanpasa Üniversite Hastanesi ve Tokat Devlet Hastanesi’ne çok sayida polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Olayda O.Y. ve oglu M.Y. jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alindi.
Kaynak: İHA