Hacilar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami Coskuyla Kutlandi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami Hacilar Yunus Çepken Ilkokulu’nda kutlandi.

Hacilar'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami Coskuyla Kutlandi
Okul spor salonunda gerçeklestirilen kutlama etkinligine Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Hacilar Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Erdogan, okul ve kurum müdürleri, ögretmen, ögrenci ve veliler katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Haci Erdogan, programa katilan ögrencileri tek tek selamlayarak onlara basarilar diledi. Programin açilis konusmasini yapan Yunus Çepken Ilkokul Müdürü Hasan Güçlü; “Bugünün gençleri yetiskinleri dünün çocuklaridir. Çocuklar, çocuklarimiz gelecegimiz umudumuz onlar ki bambaska dünyalar olusturur. Hayalleriyle aydinlik yarinlarimizin tek güvencesi milli suurla yetisen Türk çocuklaridir. Bu vesile ile tüm çocuklarimizin 23 Nisan Bayrami’ni kutluyorum” dedi.

Tüm çocuklarin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlayan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’da Istiklal Marsi’ni gür bir sesle okuyan çocuklara; “Gelecege olan umudumuz sizler sayesinde hep diri ve taze, gelecekte insallah bu makamlara sizler geleceksiniz. 103 yil önce kurulan meclisimiz bugün milletimizin iradesini açikça ortaya koymustur ve koymaya da devam edecektir. Insallah aydinlik Türkiye’de güzel yarinlarda siz degerli ögrencelerimizi görmek istiyoruz” dedi.

Konusmalarin ardindan günün anlam ve önemine iliskin siirler okundu. Daha sonra minik ögrencilerin hazirladigi çesitli oyun ve gösteriler davetlilerce begeniyle izlendi.

Program sonunda Baskan Özdogan minik çocuklari tebrik ederek, yarismalarda dereceye girenlere hediyelerini verdi.
Kaynak: İHA