Erdemir Saat Ücretli Ise Alim Yapacak

Entegre yassi çelik üreticisi Erdemir, büyüme stratejisi ve isletmelerinin ihtiyaçlari dogrultusunda 2023 yilinda da saat ücretli olarak görev yapmak üzere toplu ise alim yapacagini duyurdu.

Erdemir Saat Ücretli Ise Alim Yapacak


Türkiye’nin küresel çelik güçlerinden Erdemir, 2023 yilindaki ihtiyaçlari dogrultusunda saat ücretli pozisyonlar için toplu ise alim yapacak. Kuruldugu günden bu yana istihdam olusturarak bölgeye katkilarini sürdüren sirket, bu yil da çesitli isletme ünitelerindeki ihtiyaçlar için saat ücretli yeni çalisanlar istihdam etmeye devam ediyor.

Basvurular 25 Nisan Sali günü basliyor

Yapilan açiklamaya göre, Erdemir’in 2023 yilinda saat ücretli toplu ise alimlari için basvuru süreci 25 Nisan Sali günü baslayacak. Basvurular iki hafta boyunca 25 Nisan - 05 Mayis tarihleri ve 08.00 - 16.00 saatleri arasinda hafta içi her gün (1 Mayis resmî tatili hariç) Erdemir Spor Salonu’ndan yapilabilecek.

Sirket, basvuracak adaylarda, meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin Is Makineleri bölümlerinden ve/veya meslek yüksekokullarinin Elektrik-Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin Is Makineleri bölümlerinden mezuniyet sarti ariyor.

Adaylarin ilan tarihi itibariyle 18 - 25 yas araliginda (25.04.1998 ve sonrasi, 24.04.2005 ve öncesi dogmus) olmalari gerekiyor. Ayrica tercihen askerlik hizmetini tamamlamis olmalari, saglik muayenesinde çok tehlikeli is siniflarinda çalisabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsizligin bulunmamasi sarti araniyor.

Adaylarin kimlik belgeleri ile yapacaklari fiziksel basvurularin yani sira es ve kardesler dahil birinci derece yakinlarinin nüfus kayit örnegiyle birlikte yapacagi basvurular da geçerli sayilacak. Fiziksel basvuru esnasinda adaylara verilecek link üzerinden basvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sinav ve degerlendirmelerde basarili olan adaylar arasindan ise alimlar yapilacak.
Kaynak: İHA