Büyüksehir, Bayramda 236 Bin Vatandasa Tramvayla Ücretsiz Ulasim Hizmeti Sagladi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Ramazan Bayrami’nda 3 gün boyunca rayli sistem araçlariyla 236 bin 162 vatandasa ücretsiz ulasim imkâni saglandigini açikladi.

Büyüksehir, Bayramda 236 Bin Vatandasa Tramvayla Ücretsiz Ulasim Hizmeti Sagladi


Kayserililer, Ramazan Bayrami’nda sevdikleriyle rahatça görüsebilsin, diledigince ziyaretlerini yapabilsin diye Büyüksehir Belediyesi’nin bayrama özel hizmeti ile bayram boyunca tramvay araçlarini ücretsiz kullandi. Örnek uygulama Kayserililer tarafindan takdirle karsilanirken, tramvaylardan ücretsiz faydalanabilen yolcular, bayrami sevdikleriyle doyasiya yasadi. Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, “Her zaman oldugu gibi Ramazan Bayrami süresince ekiplerimiz tam kadro sahada çalisirken, vatandaslarin sehir içi ulasimlarini rahat, güvenli ve konforlu bir sekilde saglamalari için rayli sistem seferlerini ücretsiz olarak sagladik” dedi.



TRAMVAYLARA ÜCRETSIZ ULASIMDAN 236 BIN KISI FAYDALANDI

Ramazan Bayrami’na denk gelen 21, 22 ve 23 Nisan günlerinde vatandaslarin ücretsiz olarak tramvay araçlarindan yararlandigini ifade eden Baskan Büyükkiliç, “Bayram süresince hemsehrilerimiz tramvay seferlerinden ücretsiz faydalanabildi. 3 gün boyunca 169 bin 270 tam kart, 66 bin 892 indirimli kart kullanimi olmak üzere toplam 236 bin 162 vatandasimizi rayli sistem araçlarimizla ücretsiz ulastirmak suretiyle bu hizmetimizi vermis olduk. Emegi geçen tüm kardeslerimize ayri ayri tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kayserililer, Büyüksehir’in Ramazan Bayrami boyunca tramvay araçlarinda ücretsiz uygulamasi dolayisiyla, Baskan Büyükkiliç’a tesekkür ve dua etti.
Kaynak: İHA