'Biz Bu Seçimi Öyle Bir Kazanacagiz Ki Kaybedeni Olmayacak'

AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili adayi Müserref Pervin Tuba Durgut, Kadiköy Göztepe 60. Yil Parki’nda vakit geçiren vatandaslarla bir araya gelerek sohbet etti. Seçime dair açiklamalarda bulunan Durgut, “Çok önemli büyük felaketler, badireler atlattik ama milli birlik ve beraberlik içinde bu badireleri atlatacagimiza dair insanlarin inanci güçlü. Cumhurbaskanimizin liderliginde bu badirelerin atlatilacagina dair de inanç çok güçlü” dedi.

'Biz Bu Seçimi Öyle Bir Kazanacagiz Ki Kaybedeni Olmayacak'
AK Parti Istanbul 1. Bölge Milletvekili adayi Müserref Pervin Tuba Durgut, seçim çalismalari çerçevesinde Kadiköy’de sahaya indi. Durgut, Göztepe 60. Yil Parki’nda arkadaslariyla veya ailesiyle vakit geçiren genci yaslisi her yastan vatandas ile bir araya geldi. Vatandaslarla sohbet ederek talep ve isteklerini dinleyen Durgut, ayni zamanda çocuklar için içinde boyama kitabi ve yetiskinler için pazar çantasi bulunan hediye paketlerini de vatandaslara verdi.

“Bu seçimin kazanani Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye ve Türkiye Yüzyili olacak”

14 Mayis’ta yapilacak seçime dair açiklamalarda bulunan Müserref Pervin Tuba Durgut, “Biz sürekli sahadayiz. Seçim yaklastikça saha çalismalarimiz daha da artti. Son günlerde halkin teveccühünün daha da arttigini müsahede ediyoruz. Özellikle bu bayram, hem 23 Nisan, hem Ramazan Bayrami bir araya gelince çok pozitif güzel bir gündem oldu. Çok önemli büyük felaketler, badireler atlattik ama milli birlik ve beraberlik içinde bu badireleri atlatacagimiza dair insanlarin inanci güçlü. Cumhurbaskanimizin liderliginde bu badirelerin atlatilacagina dair de inanç çok güçlü. Dolayisiyla halkin tepkisini ve teveccühünü çok iyi görüyorum. Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yilinda Türkiye Yüzyili vizyonu ile önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçimin kazanani insallah Cumhurbaskanimiz olacak, Cumhurbaskanimizin liderliginde Türkiye ve Türkiye Yüzyili olacak. Biz bu seçimi öyle bir kazanacagiz ki kaybedeni olmayacak, milli birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA