Baskan Erkoyuncu Açiklamasi 'Her Geçen Gün Daha Iyiye Gidiyoruz, Sizlere Güveniyoruz'

PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Erkoyuncu, Konya Seker çalisanlarinin bayramini tebrik ederek, “Biz hep üretmek, hep çalismak zorundayiz. Ilk hasattan sofraya kadar bu üretim çarkini sizlerin gayretleriyle gelecek nesillere tasiyacagiz” dedi.

Baskan Erkoyuncu Açiklamasi 'Her Geçen Gün Daha Iyiye Gidiyoruz, Sizlere Güveniyoruz'
Konya Seker yerleskesinde geleneksel bayramlasma programi, Baskan Erkoyuncu ve kurum çalisanlari katilimiyla Ramazan Bayrami sonrasinda ilk mesai gününde gerçeklestirildi.

Sirket çalisanlarinin tek tek bayramlarini kutlayan PANKOBIRLIK Genel Baskani ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Ramazan Erkoyuncu, “Kurumumuzda 10 bine yakin çalisani temsilen bayramlasma programina katilan sizlere tesekkür ediyorum” dedi.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi, Konya Seker Yönetim Kurulu üyeleri, Anadolu Birlik Holding çatisi altindaki sirket yöneticileri, Seker-Is Sendikasi temsilcileri ve çalisanlarin katildigi bayramlasma programinda çalisanlar da birbirleriyle bayramlasti.

Bayramlasma programinda konusan PANKOBIRLIK Genel Baskani Ramazan Erkoyuncu, “Bayraminizi tebrik ediyorum. Kaldigimiz yerden sevkle, askla, azimle çalismaya devam edecegiz. Bayram, tüm ülkede oldugu gibi bizde de buruk yasandi. Malum, deprem felaketi sadece bölgeyi degil, bizleri de derinden etkiledi. Ayni avludayiz. Acilari yüregimizde hissettik. Biz bir aileyiz. Sizin de katkilarinizla Torku olarak yanlarinda olduk, olmaya da devam edecegiz. Bu anlamda Torku ailesine tesekkürler ve tebrikler geldi. Biz hep üretmek, hep çalismak zorundayiz. Ilk hasattan sofraya kadar bu üretim çarkini sizlerin gayretleriyle gelecek nesillere tasiyacagiz. Samimiyetle söylüyorum iyi de gidiyoruz. Size güveniyoruz. Hepinize ayri ayri deger veriyoruz. Konya Seker ailesi büyük bir ailedir. Tüm çalisma arkadaslarimiza islerinde kolaylik diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA