Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Koltugunu Çocuklara Devretti

Agri Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla koltugunu bir günlügüne çocuklara devretti.

Agri Milli Egitim Müdürü Kökrek, Koltugunu Çocuklara Devretti
Baloluk Ismet Bulut Ilkokuku-Ortaokulu ile Cumhuriyet Ilkokulunda ögrenim gören ögrenciler, ögretmenlerinin gözetiminde Il Milli Egitim Müdürü Hasan Kökrek’i makaminda ziyaret etti. Ögrencilerin verdigi çiçegi alan ve kendilerine tesekkür eden Kökrek, ögrencilere çikolata ikram ederek bir süre sohbet edip hedefleri hakkinda bilgi aldi. Bir günlügüne Kökrek’in koltuguna geçen ögrenciler, taleplerinin talimatini telefonla aradigi sube müdürlerine verdi. Taleplerinin yerine gelmesinden dolayi Kökrek’e tesekkür eden ögrenciler, tüm çocuklarin bayramini kutladi.

Ziyaretine gelen ögrenci ve ögretmenlere çesitli hediyeler veren Kökrek,"Sizler ilmin ve aklin isiginda en iyi egitimi alarak gururumuz, ümidimiz, güvenimiz ve gelecegimiz olacaksiniz. Yarin ülkemizi yönetecek, milletimizi yüceltecek, ulusal egemenlik ilkesini sonsuza kadar tasiyacak ve yasatacak temel güç kaynagimizsiniz. Sizin gözlerinizdeki isik, yüzünüzdeki masumiyet, yüreklerinizdeki umut ve merhamet dünya barisi için bir teminattir. Bu umut ve inançla, basta sizin ve tüm çocuklarimizin bayramini kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA