23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami, Denizli OSB'de Coskuyla Kutlandi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Özel Minik Hayaller Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini okul bahçesinde hazirladiklari bir dizi etkinlikle cosku içinde kutladi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayrami, Denizli OSB'de Coskuyla Kutlandi
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani M. Abdulkadir Uslu’nun katilimiyla gerçeklestirilen program, saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Etkinlikte 5 yas ögrencilerinin önderliginde 23 Nisan sarkilarinin tüm ögrenciler tarafindan söylenmesinin ardindan 10. Yil Marsi esliginde tüm çocuklarin coskulu bayram kutlamasi ile devam etti. 5 yas ögrencilerinin oyun alanina geçerek pinpon topu tasima, çuval yarisi ve bayrak yarisi yapmalari ile heyecanin arttigi etkinliklerde ögrenciler okullarinin bahçelerinde kurulan oyun istasyonlarindaki oyunlari oynayarak onlara hediye edilen bayramin tadini çikarip keyifli bir gün yasadilar.



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nin, sevgi ve kardeslik duygularinin yesermesine imkan taniyan dünyadaki tek çocuk bayrami oldugunu vurgulayan Denizli Özel Minik Hayaller Anaokulu Müdiresi Gamze Terzi, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1920’de Türk Milletinin bagimsizligi yolunda attigi ilk adim olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 103. yil dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni kutlamanin mutlulugunu yasiyoruz. Hepiniz hos geldiniz. Minik Hayaller Anaokulu ailesi olarak bizler her gün sevgi ve ilgiyle çocuklarimizi hayata hazirliyoruz. Bu organizasyonda emegi geçen tüm idareci, ögretmen, destek personeli ve ögrencilerimize sükranlarimi sunar, siz saygideger misafirlerimize katilimizdan dolayi gönülden tesekkür ederiz” dedi.



Okulun kurulusundan itibaren Türk milleti için önemli olan özel gün ve haftalara büyük önem verdiklerini ifade eden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani M. Abdulkadir Uslu da “Her yil 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami, çocuklarimizla beraber coskuyla kutlanmaktadir. Çesitli oyunlar oynanip, siirler ve sarkilar söylenerek 23 Nisan mutlulugunu yasamaktadirlar. Bu sene okulumuza yapilan yeni binamizla ve yine kutlamalarimiza farkli bir renk katan kutlama alanimizla milli bayramimizi heyecanla kutladilar. Okul tipki bir orman gibidir. Ögretmenlerimiz bahçivan, çocuklarimiz fidan, okulumuz ise topragimiz. Bu güzel programi hazirlayip bizlere sunan miniklerimize ve onlari yetistiren egitimcilerimize çok tesekkür ediyorum.” dedi.

Kaynak: İHA