23 Nisan'da Koltugu Devralan Ögrenci Milli Egitim Müdürü'nü Terletti

Nazilli’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami etkinlikleri çerçevesinde basta Kaymakam Sedat Sirri Arisoy olmak üzere protokol üyeleri makamlarini çocuklara emanet etti.

23 Nisan'da Koltugu Devralan Ögrenci Milli Egitim Müdürü'nü Terletti


Yeni görevlerine hazirlikli gelen çocuklar protokol üyelerini sorulari ile adeta terletti. Ilçe Milli Egitim Müdürlügü koltuguna oturan Öykü Demircioglu ile Ahmet Emre Yildirim, egitim sektöründeki sorunlardan küresel iklim krizine karsi alinan veya alinacak tedbirlere kadar Milli Egitim Müdürüne sormadik soru birakmadilar. Birkaç saatligine de olsa makamin gücünü kullanan çocuklar zaman zaman idarecileri zor sorulari ile adeta zorda biraktilar.

Nazilli’de 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Kaymakam Sedat Sirri Arisoy’un makamina 5 Eylül Ortaokulu ögrencileri Alara Yilmaz ve Nida Sengül, Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in makamina Yusuf Kerem Üzümcü ve Elif Karakaplan, Cumhuriyet Bassavcisi Murat Dilsiz’in makamina Zeynep Bektas ve Ekin Naz Çakici, Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Latif Akgün’ün makamina da Öykü Demircioglu ile Ahmet Emre Yildirim oturdu.

Çocuklara makamlarini devreden Nazilli protokolü kendi görev sorumluluklari ile ilgili sehrin 23 Nisan yöneticilerini bilgilendirdiler. Keyifli anlarin yasandigi makam devir teslim törenlerinde çocuklar bir yandan büyüdüklerinde hayallerindeki meslekleri dile getirirken diger yandan da gelecekteki mesleklerinin detaylari hakkinda bilgi edindiler.

“Küresel iklim krizi ve sifir atik konusunda çalismalariniz neler”

Oldukça renkli diyaloglarin yasandigi devir teslim törenlerinde Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Latif Akgün’ün makamina oturan Öykü Demircioglu ile Ahmet Emre Yildirim”Egitimle ilgili ilçemizde neler yapmayi planliyorsunuz?Tüm dünyada büyük bir iklim krizi var. Ilçemizde bununla ilgili çalismalar yapiliyor mu? Ilçemizde sifir atik projesiyle ilgili neler yapiliyor? Ilçemizde su aritmayla ilgili neler yapiliyor? Su aritma tesisleri yeterli mi?” diye sordular.
Kaynak: İHA