Özhaseki Tomarzlilarla Bayramlasti

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayi Mahmut Gürcan’in katilimlariyla Tomarza’da Bayramlasma Programi düzenledi.

Özhaseki Tomarzlilarla Bayramlasti
AK Parti Ilçe Baskanligini tarafindan düzenlenen bayramlasma programina; AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayi Mahmut Gürcan, AK Parti Kayseri Il Baskan Yardimcilari, önceki dönem Istanbul Bahçelievler Belediye Baskani Osman Develioglu, Tomarza Belediye Baskani Davut Sahin, AK Parti Ilçe Baskani Erhan Sahin basta olmak üzere, elediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayida Tomarzali katildi.

Büyük bir kalabalik tarafindan karsilanan Özhaseki’ye vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Özhaseki, vatandaslarla tek tek bayramlasarak sohnet etti. AK Parti Ilçe Baskani Erhan Sahin ve Belediye Baskani Davut Sahin’in kisa selamla konusmalari ardindan Genel Baskan Yardimcisi ve Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, Milletvekili Adayi Mahmut Gürcan vatandaslara seslendi.

Programin ardindan Özhaseki ve beraberindekier ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA